.

.

Ретро Подаръци Дървена Музикална Ковчег Модел на Резервоара: Музикално Ковчег с Дръжка, Реколта Музикална Играчка, Десктоп Украса за Деца, Подарък, Декорация за ва?

Ретро Подаръци Дървена Музикална Ковчег Модел на Резервоара: Музикално Ковчег с Дръжка, Реколта Музикална Играчка, Десктоп Украса

BGN 2.00
Продукти

- Идва с имитированным дизайн, стил, това ще донесе повече удоволствие на вашето дете - Играчката е направена от висококачествен материал, който е траен за продължителна игра. - Играчка се предлага с подходящ размер, който е подходящ за това, че децата да могат да се грабне и задържи. - превъзходен материал, който лесно се деформират или може да се запази в продължение на дълго време. - Инерционен гъвкави дизайн, лесно управление, да играят безопасно, е добър подарък на децата си. - Идва с имитированным дизайн, стил, това ще донесе повече удоволствие на вашето дете. - Играчката е направена от висококачествен материал, който е траен за продължителна игра. - Играчка се предлага с подходящ размер, който е подходящ за това, че децата да могат да се грабне и задържи. - превъзходен материал, който лесно се деформират или може да се запази в продължение на дълго време. - Инерционен гъвкави дизайн, лесно управление, да играят безопасно, е добър подарък на децата си.Описание на Тази интересна играчка-танк е изработена от трайни и безопасни за децата материали, които осигуряват изключителна физика и стойност.Той идва с имитация на дизайна на резервоара, които ще донесе на вашето дете много повече удоволствие.Това помага да развиете у детето на умения за визуално-моторна координация.Инерционен гъвкави дизайн, безопасни за игра.Характеристики - Цвят : както е показано . - Материал : дърво .- Размер : прибл.кръст Бод Пакет, включващ 1 х модел на резервоара.

R

Продукти в категория