.

.

Небьющийся чаша от слама пшеница LuckyZone (12 унции) - Набор от 5 многократна употреба чаши за пиене - Могат да се мият в миялна машина - да Не съдържа BPA и экологичен (бежов)

Небьющийся чаша от слама пшеница LuckyZone (12 унции) - Набор от 5 многократна употреба чаши за пиене - Могат да се мият

BGN 7.00
Продукти

【Безопасен и екологично устойчив】 е Изработен от естествени влакна, слама, пшеница, нишесте и безопасно за храни висококачествен полипропилен материалИзключително безопасни и полезни за семейството и приятелите си, защото всички от нашите чаши от слама пшеница не е токсичен и 100% не съдържа BPA.Нашите екологично чисти чаши са добра алтернатива на традиционните пластмасово стаканчикам. 【Лесен и небьющийся】 Нашите чаши премиум качество много по-леки в очакване.За разлика от стъклени чаши, които лесно да се разделят, нашите нечупливи пшенични чаши, изработени от здрав и лек материал, който предпазва чаша при падане, не се притеснявайте, че той може да счупване при падане.Отличен за приготвяне на напитки, сокове, чай, напитки, вода и мляко - у дома или на пикник. 【Могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка】 Нашите чаши от слама пшеница са безопасни за микровълнова фурна и съдомиялна машина.Те са лесни за употреба, почистване и съхранение. Забележка : температурна устойчивост достига 248 градуса по Фаренхайт (120 ℃). 【Голям капацитет】 Чаша съдържа 12 грама вода, и всяка чаша тежи само 50 грама, което е идеална за пътуване, пикник и къмпинг. 【100% ГАРАНЦИЯ за】 Ние се стремим да ви направи доволни от своята покупка.Ако не сте 100% удовлетворени, моля, не се колебайте да се свържете с нас, тогава ние можем да ви помогнем да върнете или размените стока.

R

Продукти в категория