.

.

Подвесная чанта за съхранение на Jeanoko с Цифри от Номера, Красива, Здрава Памучен Бельо Подвесная Чанта, Моющаяся Стенни Подвесная Чанта за Съхранение в Спалнята (Жъ?

Подвесная чанта за съхранение на Jeanoko с Цифри от Номера, Красива, Здрава Памучен Бельо Подвесная Чанта, Моющаяся Стенни Подвесная Чанта

BGN 2.87
Продукти

Уникален дизайн : Подвесная чанта от памук, лен, с изображение на цифрите в окачен чанта, специална и красиваДобър идеал : подвесную чанта от памук, лен, можете да окачите навсякъде, той е компактен и може да се превърне в приятна декорация.Висококачествен и здрав материал : Подвесная чанта от памук, лен, изработени от висококачествени памучни и ленено материали за максимална здравина.Широко приложение : Подвесная чанта е подходяща за закачане в банята, спалнята и кухнята.Сгъваема конструкция : Дървена закачалка и бечевка позволяват гъвкаво демонтаж, компактно сгъване нашата малка допълнително хранилище, когато не се използва.Чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение.Помага да се съдържа в стаята си в ред и организация, а също така ви помага да намерите нужните ви малки предмети.Характеристики : 1. Чертеж с цифри за окачен чанта, особен и красив. Висококачествени памучни и ленени материали за максимална здравина. Може да го окачите навсякъде, той спестява място и може да се превърне в приятна декорация. Тънка работа, 3 джоба, предназначени за съхранение на различни предмети. Подходящ за окачване в банята, спалнята и кухнята.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Материал : памучно бельо, Допълнителен цвят : розов, жълт, зелен Дължина : прибл. 20 см /7,9 инча Височина : прибл. 58 cm / 22,8 инча Осъществяване Списък : 1 * подвесная чанта.

R

Продукти в категория