.

.

Стойка за обувки в събирането на Многослойни Проста Домакински Стойка За съхранение на обувки Съвременната Простота Прахоустойчив шкаф за обувки (Цвят: 2)

Стойка за обувки в събирането на Многослойни Проста Домакински Стойка За съхранение на обувки Съвременната Простота Прахоустойчив шкаф

BGN 35.77
Продукти

* Висококачествена нетканая плат с покритие отделение за лесно почистване * Скоба подсилен, както и неговата носеща способност е висока. * Тежкотоварни строителство на върха е здрав и устойчив на напукване. * Може свободно да комбинират дизайн, по-малко от един слой, може да се носят ботуши. * Висококачествена нетканая плат с покритие отделение за лесно почистване. * Скоба подсилен, както и неговата носеща способност е висока. * Тежкотоварни строителство на върха е здрав и устойчив на напукване. * Може свободно да комбинират дизайн, по-малко от един слой, може да се носят ботуши.Стил на позициониране : икономичен Стил : лесен и модерен Допълнителни характеристики : конструкцията на мобилните мебели : конструкцията на скобата материал : метал Материя : нетъкан материал Съвети : 1. Тъй като размера на продукта се измерва ръчно, ще грешка в 1-4 см, моля те, прости ми, благодаря. Поради различни дисплеи цветът на продукта може да се различават малко от реалните цветове, моля, извинете ме. Продуктът съдържа само поставки за обувки и други предмети се използват само за правене на ефекти, моля, извинете ме.Нашите продукти се различава добро качество и добра цена.Ако имате някакви нужди или въпроси, моля, пишете ми, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Добре дошли в нашия магазин, ние ви очакват много новости!Успешно пазаруване.

R

Продукти в категория