.

.

Обяд-бокс Zezzxu Bento за деца и възрастни, 1300 мл, 4 отделения, Определени Херметически затворени пластмасови контейнери за обяд с аксесоари, е Безопасно за микровълнова ?

Обяд-бокс Zezzxu Bento за деца и възрастни, 1300 мл, 4 отделения, Определени Херметически затворени пластмасови контейнери

BGN 6.50
Продукти

Ценен набор : Вие получавате 1 кутия за обяд "bento" розов цвят, 1 пластмасов буркан за сос, 1 плесен от здрава неръждаема стомана и 6 многократна употреба на силиконови форми за печенеУниверсален комплект bento box ще се превърне в отлична икономия на време и неприятности. Bento бокс с 4 отделения : В тези контейнери за обяд с голям капацитет на пълнене и 1300 мл с 4 отделения, включително 1 голямо отделение и 3 по-малки отделения, можете да се съхранява на различни видове продукти, като основни храни, пресни плодове и зеленчуци, за да се запази първоначалният вкус на ястия и да се осигури балансирано хранене.Фланец обяд-бокс : Свалящ се капак е затворен дръжки о-пръстен, и всеки клон, под преграда затваря независимо един от друг, за да се избегне бъркотията в храната.Конструкция от 4 документират и скоби осигурява 100% стягане на детския контейнер за обяд, без да се притеснявате за разливе храна.Сигурно за микровълнова фурна, миялна машина и на фризера : Нашите обяд-бокс bento за деца е изработен от хранително-пластмаса, безопасни за съдомиялна машина и фризера, както и за затопляне в микровълнова фурна. Забележка : Моля, махнете капака, преди товарите, че в процеса на загряване не образува пара, която е прекалено стегнат затваря капака.Практичен и портативен : Кутия за bento за възрастни е лесно, размерът му е едва 8,9 х 6,4 х 2,6 инча. идеална за студентите, наети на работа за офис служители и пътници.Контейнери lunch box може да се използва за транспортиране на продукти, закуски, обяди в училище, офиса, на работа и на път.Изработен от хранително-пластмаса, не съдържа BPA, което позволява лесно да се възползват. голям капацитет 1300 мл, вмещающая около 6 чаши хранене.Отлична функция за затихване при падане, дълъг живот и здрав, може да служи дълго време. дизайн с 4 отделения ви позволява да съхранявате разнообразна храна, като плодове, зеленчуци, зърнени храни, протеин, лесно изпълнение на балансирани хранителни нужди.Нашите кутии за бэнто са идеални за носене на различни продукти, за да можете да отидете на училище, на работа, на пикник или някъде да ядат.

R

Продукти в категория