.

.

Един елмаз 2 мм-20 мм, Обновен инструмент за рязане на стъкло, твърдосплавен връх за подаване на масло в стил молив за рязане на стъкло / плочки / огледала / мозайка.

Един елмаз 2 мм-20 мм, Обновен инструмент за рязане на стъкло, твърдосплавен връх за подаване на масло в стил молив за рязане на стъкло

BGN 1.33
Продукти

【УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на РЕЖЕЩАТА ГЛАВА 】 Се притеснявате за unsmooth рязане на стъкло?Сега нашият продукт може да се реши този проблем като цяло, висококачествен твърдосплавен един елмаз, осигуряваща силна и безпроблемно рязанеГарантирана абсолютна точност на рязане гарантира безпроблемна работа. 【Лесна употреба】 устойчива на плъзгане дръжка от здрава сплав, с ергономичен дизайн, намалява умората на китката.При прилагане на натиск автоматична система за подаване на масло осигурява смазване на кръга при всяко резании, като получават най глава по-гладко и остра. (Опаковката не съдържа масла за стеклореза). 【По-голям обхват на рязане】 в нашата пакет 3 режещи глави с различни размери 2-6 мм, 6-12 мм, 12-20 мм, които лесно се заместват режещ нож за рязане на стъкло с различна дебелина. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 един елмаз е подходящ за различни типове стъкло в идеален инструмент за самостоятелно рязане на плочки, плочки, огледала, витражи и битови работи. 【100% удовлетвореност на клиента】 Строг контрол на качеството осигурява високо качество на всеки от нашите продукти, ако не сте напълно доволни, ние ще възстановим парите си в пълен размер.опитайте се, абсолютно без риск!. 1 × Дръжката е от сплав. Режещата глава 1 × 2 и 6 mm. Режещата глава 1 × 6-12 мм. Режещата глава 1 × 12-20 мм 1 × Краен за масло.Като глави за нашия материал в нашия стеклорезе се използва професионална режещата глава от твердосплавного сплав. 3 броя режещи глави с различни размери в опаковка, 2-6 мм, 6-12 мм, 12-20 мм, за рязане на стъкло с различна дебелина.Един елмаз от волфрамов премиум-клас, остра и плавно рязане.При натиск с помощта на стеклореза автоматична система за подаване на масло осигурява смазване кръг всеки път, когато се порежете, като получават най глава по-гладко и остра.При използване на стеклореза дръжте химикал и стъкло, под ъгъл от 45 градуса, винаги заостряйте космическия до ръба.При използване на стеклореза трябва да се работи върху плоска повърхност.По-добре опитайте това няколко пъти на рязане на стъкло за практика.Един елмаз всъщност запушва стъкло, вместо да се режат го.Никога не чук на едно и също място два пъти, в противен случай прорезна кръг може лесно да бъде повреден.

R

Продукти в категория