.

.

KEMEILIAN MTSTZ0409 1 бр. Подова четка за Тоалетна Пластмасова Основа с капак за Дълбоко Почистване Инструмент за почистване на Баня Набор от аксесоари за баня здрав и Издръ?

KEMEILIAN MTSTZ0409 1 бр. Подова четка за Тоалетна Пластмасова Основа с капак за Дълбоко Почистване Инструмент за почистване на Баня Набор

BGN 2.33
Продукти

Предназначен за всички видове тоалетниКомпактната конструкция се побира в тесните места на банята, което позволява лесно да се премахне си.Изчистен и модерен външен вид се съчетава с всякакъв интериор.Тази уникална четка за тоалетна с контейнер за съхранение може да се извадят за да се измие.Много подходящ за семейни бани, хотели, болници, старчески домове, офиси и училища.Предназначен за всички видове тоалетни.Компактната конструкция се побира в тесните места на банята, което позволява лесно да се премахне си.Изчистен и модерен външен вид се съчетава с всякакъв интериор.Тази уникална четка за тоалетна с контейнер за съхранение може да се извадят за да се измие.Много подходящ за семейни бани, хотели, болници, старчески домове, офиси и училища.Търговска марка : KEMEILIANSpecification : Цвят : черен, бял.Материал : PP, найлон гл. Размер : 37x11,5 см. на Помещение включва : 1 * Четка за почистване на тоалетната чиния.1 * Притежателя на четка за зъби.Ние отдаваме голямо значение на опита за пазаруване, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория