.

.

Комплект гъвкав статив 4k, Мини-статив 8EIGHTECH за iPhone с спиртовым ниво, Преносим статив Октопод 4k (8,8 lbs) с поставка и сферичен глава за камери, мобилни телефони, мини-про?

Комплект гъвкав статив 4k, Мини-статив 8EIGHTECH за iPhone с спиртовым ниво, Преносим статив Октопод 4k (8,8 lbs) с поставка и сферичен

BGN 3.33
Продукти

[Здрав, выдерживающий натоварването 4k] -Статив за камера 8 EIGHTECH с гъвкав подобряване на качеството, крак не е лесно да се прекъснеУвеличете товароносимост, може да достигне до 4k (8,8 lbs) или повече.Нашият гъвкав статив изработен от висококачествена ABS-пластмаса, алуминий, силикон FDA. [Преносим и лесен за употреба] - Гъвкав статив може да се носи с себе си, му е лесно да се постави в ученически чанти и портфейли, вземете със себе си, за снимане по всяко време, където и да отидете.водоустойчива и лесно моющийся гъвкав статив за телефон е много лесен за използване и е добре си струва. [Добра гъвкавост и здрав capture] -Мини статив 8 EIGHTECH се отличава с висока гъвкавост на краката, можете да го наматывать на различни опора, като например електрическите стълбове, огради, клони, столове, дръжки на врати и т. Гъвкав статив има трайни изземване, идеален за автоспуска, групови снимки, запис на видео и стабилна снимане със статив. [Висока гъвкавост и съвместимост] - Гъвкав статив за камера, подходящи за всички видове мобилни телефони, огледално-рефлексни фотоапарати, беззеркальных камери и цифрови фотоапарати, завийте 1/4 " на сферичен главичката. може да се прилага за мини проектори с тегло по-малко от 4 кг, в самата глава може да инсталирате малка обзавеждане за снимане, като например светкавицата или микрофона. [Вграден ниво] - Стативи за iphone, благодарение на вградения нивото на главата може да се завърта на 360 градуса, накланяне до 90 градуса, като същевременно осигуряват точното разположение на телефон или фотоапарат в най-добрата позиция.Статив, глава, скоба за телефон.Статив, глава, скоба за телефон.

R

Продукти в категория