.

.

Фигурки Cabilock Фигурки 3 бр. стоп-моушън Облекло Обличам на Манекен Куклено Рокля Модел на Манекен, Куклено Рокля Титуляр за дисплея на Аксесоари За Кукли Нови Фигурк?

Фигурки Cabilock Фигурки 3 бр. стоп-моушън Облекло Обличам на Манекен Куклено Рокля Модел на Манекен, Куклено Рокля Титуляр за

BGN 6.92
Продукти

Може да помогне на децата да развиват интерес, въображението и познавателните способностиИзработен от висококачествена материал от с сплав, траен и устойчив за продължителна употреба.Идеалното украшение мини къщички и красиви играчки и подаръци за деца. гладка, обезопасена, без чеп, безопасни за децата, на децата да играят спокойно.Децата могат да се използват своето въображение и способност за завършване на куклен облекло.Описание търсите професионална, достъпна на цена стойка за модели на куклено рокли?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата поставка за куклено рокли трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : сребрист;- Материал : цинк сплав; - Размер : около 7, 9 X2, 50 X2, 50 см / 3, 10 X0, 98 X0,98 инча; - Произведен от висококачествена сплав с, траен и устойчив за продължителна употреба.- Елегантен, сигурен, без чеп, е безопасно за деца, децата на безопасно да се играе.- Може да помогне на децата да развиват интерес, въображението и познавателните способности.- Идеалното украшение мини дом и красиви играчки и подаръци за деца.- Децата могат да се използват своето въображение и способност за завършване на куклен облекло.- Цвят : сребърен; Размер : 7, 9x2, 5 см; Осъществяване включва 3 закачалки за куклено рокли.

R

Продукти в категория