.

.

Alipis 5 бр. Диспенсер за Лосиони, Празна Вана, Лосион за Баня, Мл, Сапун и Шампоан за тяло, Помпа за Емулсия, Бутилки за Течен Крем, Зелен Гел за Лице с Черен Дозатор за из?

Alipis 5 бр. Диспенсер за Лосиони, Празна Вана, Лосион за Баня, Мл, Сапун и Шампоан за тяло, Помпа за Емулсия, Бутилки за Течен Крем,

BGN 3.00
Продукти

Диспенсер ЗА САПУН НА вашия плот, ПЛАСТМАСОВ ДИСПЕНСЕР ЗА САПУН И ЛОСИОН За БАНЯ, опаковка ТЕЧЕН сапун за РЪЦЕ с ПОМПА опаковка ПЕНЯЩЕГОСЯ САПУН, БУТИЛКА за ПОМПА, ЗАХРАНВАЩИ сапун за РЪЦЕ, ОПАКОВКА ТЕЧЕН сапун, БУТИЛКА за САПУН за КУХНЯ, ОПАКОВКА ШАМПОАН за еднократна употреба, за лосиони за тяло, смеси от етерични масла, течен сапун, за измиване на тялото и много други;КАЛЪФ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ТЕЧЕН САПУН - Помпа без течове : помпа позволява на един помпа изстискайте достатъчно количество сапун.Не тече и не капе.Опаковка за сапун - един чудесен подарък за ваш приятел и на семейството.ПРАЗНИ БУТИЛКИ ОТ ШАМПОАН - si БУТИЛКА ОТ ПОМПА за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА - Използва се за опаковане на продукти, като течен сапун, шампоани, кремове за ръце и много други;.Пратката включва 5 празни бутилки Характеристики -за Многократна употреба, за лосиони за тяло със собствените си ръце, смеси от етерични масла, течен сапун, измиване на тялото и много други. - Използва се за опаковане на продукти, като течен сапун, шампоани, кремове за ръце и много други! - Размер : Около 16,5x6,4x6,4 виж - gi - Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството. - Цвят : Черновато-зелено и черно. - Материал : PET. - -вкус, безвреден за здравето продукт.Информация за стоки, Захранващи с сапунен помпа Можете да го използвате за съхранение на шампоан, лосион за тяло, смеси от етерични масла, течен сапун, средства за измиване на тялото и много други. бутилка с сапунен помпа за еднократна употреба Е празна бутилка, която е изработена от качествени материали за по-дълга употреба.Калъф за съхранение на течен сапун Идва с натискане на помпата, така че на хората е удобно да се получи течност.

R

Продукти в категория