.

.

Cabilock 3 бр. Пречистване или Четка За измиване с Ексфолиращ Масаж, Чистач, Природен Чистач, Дълбоко Инструмент, Влажна Дръжка, Четка за зъби, Дървени Практичен Корпус, ?

Cabilock 3 бр. Пречистване или Четка За измиване с Ексфолиращ Масаж, Чистач, Природен Чистач, Дълбоко Инструмент, Влажна Дръжка, Четка

BGN 2.33
Продукти

ЧЕТКА ЗА ЕКСФОЛИАЦИЯ на СУХА и ВЛАЖНА КОЖА - оборудвана С удобни окачен на въжето за по-лесно захващанеЧЕТКА ЗА ТЯЛОТО ОТ ЦЕЛУЛИТА -Четка за душ за къпане, удаляющая с повърхността на кожата излишната мазнина от порите, идеално почистване и внимателно отшелушивающая кожата. ЧЕТКА за баня от ЕСТЕСТВЕНА отшелушивающей гъба LUFFA LOOFA - Идеално място за отпускане на мускулите, облекчаване на стреса, подобряване на кръвообращението, а също и повишаване на еластичността на вашата кожа.УДОБНА гъба ЗА душ - идеална за мъже и жени.Не е нужно да е неудобно да се наведе и продължи да чисти гърба.ЧЕТКА ЗА ТЯЛО с ЛЮФОЙ - четка за душ за къпане, са почистване и внимателно отшелушивающая кожата.ЧЕТКА ЗА ЕКСФОЛИАЦИЯ на СУХА и ВЛАЖНА КОЖА - оборудвана С удобни окачен на въжето за по-лесно захващане.ЧЕТКА ЗА ТЯЛОТО ОТ ЦЕЛУЛИТА -Четка за душ за къпане, удаляющая с повърхността на кожата излишната мазнина от порите, идеално почистване и внимателно отшелушивающая кожата. ЧЕТКА за баня от ЕСТЕСТВЕНА отшелушивающей гъба LUFFA LOOFA - Идеално място за отпускане на мускулите, облекчаване на стреса, подобряване на кръвообращението, а също и повишаване на еластичността на вашата кожа.УДОБНА гъба ЗА душ - идеална за мъже и жени.Не е нужно да е неудобно да се наведе и продължи да чисти гърба.ЧЕТКА ЗА ТЯЛО с ЛЮФОЙ - четка за душ за къпане, са почистване и внимателно отшелушивающая кожата.Списък на пакетите 1 x гъба от люфы Характеристики -Цвят : бежово -Продуктът е лесен начин за нанасяне, лесни за употреба и могат добре да отговарят на вашите нужди. -Интелигентен дизайн улеснява получаването на гъста пяна, която може да е по-добре да ви помогне за завършване на работата по почистване. -Размер : 40,00 X12,50 X8,00 см. /15,72 X4,91 X3,14 инча -Подходяща за шията, гърба, краката, ръцете и цялото тяло. -Можете да дарите е удобно и практично кърпи за баня от люфы своето семейство и приятели. -Изработена от материали, удобни, с чудесна текстура, е добре да се прилага на кожата. -Материал : дърво и люфа Описание на стоките : Четка за тяло от люфы Прониква в порите за почистване. Натурална отшелушивающая четка за баня от люфы luffa loofa Можете да измиете различни части на тялото в банята е необходимо, му е лесно да държи в ръцете си.

R

Продукти в категория