.

.

Великденски Стикери за дизайн на ноктите, Етикети със Заек, Супер Луксозни Аксесоари за нокти, с дизайн на Великденско яйце със Заек, 3D Самозалепващи Стикери за нок?

Великденски Стикери за дизайн на ноктите, Етикети със Заек, Супер Луксозни Аксесоари за нокти, с дизайн на Великденско яйце със Заек,

BGN 22.83
Продукти

??【Опаковка】 Вие ще получите 12 листа великденски стикери за ноктиВсеки стикер е на рисунката, можете да го използвате по своему.Това е единствената супер луксозна и евтин стикер. ??【Великден стикер】Този великден стикер холограма за дизайн на ноктите, съдържа много зайци, великденски яйца, зайци и т. Създайте своя уникален великден и ноктите.Можете да създадете уникални стилове на ноктите и обогатява своите великденски стилове на ноктите. ??【Лесна употреба】 Пасхалната стикер за нокти лесно да се прилага.Можете първо да се нанесе лак за нокти, а след това се залепи стикер на ноктите и на последно място ги покрие прозрачен лак за нокти. ??【Гарантирана сигурност на】Нашите стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, които не са токсични и не са без мирис.Да Не се увредят ноктите си, е достоен за вашето доверие. ??【Служи】 Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, можете, без съмнение, може да получите пълно възстановяване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Много ви благодарим ви за закупуването на нашите продукти. ??【Опаковка】 Вие ще получите 12 листа великденски стикери за нокти.Всеки стикер е на рисунката, можете да го използвате по своему.Това е единствената супер луксозна и евтин стикер. ??【Великден стикер】Този великден стикер холограма за дизайн на ноктите, съдържа много зайци, великденски яйца, зайци и т. Създайте своя уникален великден и ноктите.Можете да създадете уникални стилове на ноктите и обогатява своите великденски стилове на ноктите. ??【Лесна употреба】 Пасхалната стикер за нокти лесно да се прилага.Можете първо да се нанесе лак за нокти, а след това се залепи стикер на ноктите и на последно място ги покрие прозрачен лак за нокти. ??【Гарантирана сигурност на】Нашите стикери за нокти са изработени от екологично чисти материали, които не са токсични и не са без мирис.Да Не се увредят ноктите си, е достоен за вашето доверие. ??【Служи】 Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, можете, без съмнение, може да получите пълно възстановяване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Много ви благодарим ви за закупуването на нашите продукти.Спецификация Опаковка : 12 листа Тип изделия : 3 D великденски стикери за нокти Модел : зайче, великденско яйце, пиле, заек и т.

R

Продукти в категория