.

.

Jawflew 50 БР Многократна употреба Монтаж Кабелни превръзки, кърпа от микрофибър 6-Инчов Шнурные замазка с куки и вериги Многофункционална Кабелни превръзки за Таблет ?

Jawflew 50 БР Многократна употреба Монтаж Кабелни превръзки, кърпа от микрофибър 6-Инчов Шнурные замазка с куки и вериги Многофункционална

BGN 1.96
Продукти

?【За многократна употреба и трайни】- Произведен от тъканта материал с елементи на куки и панти, многократна употреба, здрав, гъвкав текстилен материал, подвижни дизайн удобен за използване ?【Лесна употреба】 - Те са много по-подходящи за организиране на кабели кабел в сравнение с други видове пластмасови основи.Не е нужно да ги режат.Устройство за навиване на кабела лесно се отваря и затваря.Лесно поставяне на големи кабели и обемисти кабели за чист завършек. ?【Многократно използване на】- замазки могат да се използват за свързване на кабели високоговорители, китарен кабел за телевизионен кабел, микрофонного кабели, компютърни кабели и т. също може да се използва за по-големи предмети, като например маркуч, чадър, фитнес, кутии, книги, инструменти и така нататък.Тези кабелни превръзки са перфектният избор за осигуряване на напрежение и чистота на всички видове кабели. ?【Кабелен органайзер без отслаивания】-Тези кабелни връзки за закрепване на кабел помагат за поддържане на всички видове кабели в чистота, да не заглушават кабели.За разлика от другите евтини основи, които лесно се отделят на една кука от плат, нашите кабелни превръзки, произведени с използване на съвременни технологии, напълно отделени от този проблем. ?【50 опаковки суперценный】 -Във всяка опаковка 50 броя вътре, размер : 6 см Х 0,4 инча (150 x 10 мм).Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите стяжками, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем. ?【За многократна употреба и трайни】- Произведен от тъканта материал с елементи на куки и панти, многократна употреба, здрав, гъвкав текстилен материал, подвижни дизайн удобен за използване. ?【Лесна употреба】 - Те са много по-подходящи за организиране на кабели кабел в сравнение с други видове пластмасови основи.Не е нужно да ги режат.Устройство за навиване на кабела лесно се отваря и затваря.Лесно поставяне на големи кабели и обемисти кабели за чист завършек. ?【Многократно използване на】- замазки могат да се използват за свързване на кабели високоговорители, китарен кабел за телевизионен кабел, микрофонного кабели, компютърни кабели и т. също може да се използва за по-големи предмети, като например маркуч, чадър, фитнес, кутии, книги, инструменти и така нататък.

R

Продукти в категория