.

.

Корица за ежедневника A5 с 6 кръгчета, с отрывными листа, лъскава, PVC корица за ежедневника А5, корица за бележника, за многократна употреба калъф за notepad (6,7 x 9,2) за стра?

Корица за ежедневника A5 с 6 кръгчета, с отрывными листа, лъскава, PVC корица за ежедневника А5, корица за бележника, за многократна

BGN 23.90
Продукти

❀Материал : Екологично чисти капаци за ежедневников с 6 халки за страниците на ежедневника в кольцевом корици, изработени от висококачествен PVC с трайни кольцевым обвързани от неръждаема стомана ❀ Моля, обърнете внимание на големината на : папка за лаптоп формат А5 със стандартна кръгла пръстен на 6 дупки, размери 175 mm x 235 mm (6,7 "x 9,2").Тегло : около 157 г. е Лесен за използване и е великолепен, когато сте на път. ❀Здрава подвързия с кръгла пръстен : Задължително пръстен този задължителен за списания, произведени от здрава неръждаема стомана с кольцевыми дупки с диаметър 20 mm, е достатъчно здраво за да улови на хартия голям обем, лесен за използване. ❀ Широко приложение : Корица SICCOMA confetti за жени и момичета е подходящ за ежедневника, списание пътуване, бизнес бележник, офис, училище, поетична работа, творческо писане, създаване на скици и чертежи, работни записи, бележки за училище, дневник на настроението. ❀ Идеален подарък : Тази специална лъскава корица за подвързване изглежда много красива и привлекателна, идеален подарък за вашата дъщеря, съпруга, приятелка, майка си и вашите близки.Пратката включва 1 бр. блестящ обложката за подвързване PVC формат А5 с прозрачна линийка в пакет (вътрешен хартия не са включени). ❀Материал : Екологично чисти капаци за ежедневников с 6 халки за страниците на ежедневника в кольцевом корици, изработени от висококачествен PVC с трайни кольцевым обвързани от неръждаема стомана. ❀ Моля, обърнете внимание на големината на : папка за лаптоп формат А5 със стандартна кръгла пръстен на 6 дупки, размери 175 mm x 235 mm (6,7 "x 9,2").Тегло : около 157 г. е Лесен за използване и е великолепен, когато сте на път. ❀Здрава подвързия с кръгла пръстен : Задължително пръстен този задължителен за списания, произведени от здрава неръждаема стомана с кольцевыми дупки с диаметър 20 mm, е достатъчно здраво за да улови на хартия голям обем, лесен за използване. ❀ Широко приложение : Корица SICCOMA confetti за жени и момичета е подходящ за ежедневника, списание пътуване, бизнес бележник, офис, училище, поетична работа, творческо писане, създаване на скици и чертежи, работни записи, бележки за училище, дневник на настроението. ❀ Идеален подарък : Тази специална лъскава корица за подвързване изглежда много красива и привлекателна, идеален подарък за вашата дъщеря, съпруга, приятелка, майка си и вашите близки.Пратката включва 1 бр. блестящ обложката за подвързване PVC формат А5 с прозрачна линийка в пакет (вътрешен хартия не са включени).

R

Продукти в категория