.

.

Четка за тоалетна Четка За Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна и Притежателя Четки за Тоалетна от Неръждаема Стомана Набор от Скрубери за Баня, Четка за Тоалетна Чер?

Четка за тоалетна Четка За Тоалетна Стенни Четка за Тоалетна и Притежателя Четки за Тоалетна от Неръждаема Стомана Набор от Скрубери

BGN 9.46
Продукти

【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баняЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. ДИЗАЙН ◆RUSTPROOF : Капачка и дръжка изработена от неръждаема стомана 304 и, следователно, по своята същност, устойчиви на корозия.Метална основа, покрита с лакокрасочным покритие, подходящо същия стандарт на защита от корозия. ◆ ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО : Твърда метална основа, изчислена на дълъг живот.Той не само е устойчив на корозия, но и е проектирана да издържа на типични колебания на температурата в банята, по никакъв начин не деформируясь и не губи формата си. ◆ За размери : 8.5 Dx40 H виж ◆ Лесен за почистване : Четината за почистване на 360 ° не царапаются, не увреждат глазура, те са меки и гъвкави, но в същото време здрава и плътна, гъста купчина четки осигурява силен дезинфекция.MRXFN【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник BRUSHToilet може дълбоко почистване на вашия тоалетна чиния на 360 градуса и лесно да стигнете до всяка част от него, например, до долната част на бортика.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Наименование на продукта : Четки и поставки за тоалетна Цвят : черен Материал : неръждаема стомана Размери : 8,5 см x 40 См Притежателя четки за тоалетна, оборудвани със заоблени четина, които са твърди и плътни, но в същото време мека и гъвкава четка за почистване на тоалетната чиния позволява внимателно почистване на трудно достъпните места около и под ръб, не надраскване на порцелан. използвайте различни подови тоалетни чинии, вани. моля, обърнете внимание, че поради интензивността на осветлението може да се наблюдава малка разлика в цвета. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Добре дошли в нашия магазин, ние винаги сме готови да ви предоставим качествена продукция, добре дошли, обърнете внимание нашите специализирани магазини. Пожелавам ти щастлив живот.

R

Продукти в категория