.

.

Поставка за кифли с Анимационни Розови Единорогом YHomU, 3 Нива, Картонена стойка за торта, Здрава Кръгла Поставка за Десерт, Стабилна Поставка за подаване на тортата ?

Поставка за кифли с Анимационни Розови Единорогом YHomU, 3 Нива, Картонена стойка за торта, Здрава Кръгла Поставка за Десерт,

BGN 3.20
Продукти

【Изискани модели под формата на однорогих година】 На нашата стойка за кифли прилага ясна двустранен печат с нежни шарки под формата на однорогих година, на дъгата, на звездите, на облаците и балониТези прекрасни модели с мечтательными цветове на дъгата, ще привлече вниманието на хора от пръв поглед и ще им едно незабравимо впечатление на купоните. 【Стабилен дизайн от перекрещенного картон】 Титуляр за тарталети е изработен от екологично чист картон, без мирис.Той се сгъсти, за да стане по-здрав, без да е лесна чупливост.Перекрещенная конструкция се използва, за да направи увеселителен парк е по-устойчива, като предотвратява нейната люлка или унищожаване.По този начин вие можете с увереност да поставят на него кифли и други ястия. 【Практически 3-степенна конструкция кула】Височина витрини за десерти е 13,8 инча, диаметър на първо ниво - 11.8 инча, на втория - 9,8 инча, трети - 7,7 инча. В нея достатъчно място, за да разградят кифли в ред, и по-добре да ги разградят.Това ще добави повече информация и забавление на вашето парти. 【Лесна инсталация】 Титуляр за торта, прикрепен назъбени, лесно се събира и обработва, без никакъв инструмент.Просто да поставите картонени детайли в съответните вдлъбнатини и инсталирайте редуват три тава.Всички ръбове са внимателно обработени, за да не поранить ръката по време на инсталиране и използване. 【Широко приложение】 Благодарение на фината работа декоративна поставка за десерти може да се използва за съхранение на кексчета, десерти, сладолед, плодове, закуски, понички, сладкиши, бисквити и т., перфектна за партита с животни, на рождени дни, сватби, послеобеденных чаепитий, събирания, празненства и други случаи.

R

Продукти в категория