.

.

Четка за коса за къдрава коса 2-в-1 Електрическа Четка За изправяне на коса С отрицателни постоянна температура, Суха Влажна четка за коса за Къдрава коса (Цвят: розо?

Четка за коса за къдрава коса 2-в-1 Електрическа Четка За изправяне на коса С отрицателни постоянна температура, Суха Влажна четка за

BGN 0.33
Продукти

❤ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА СЪЗДАВАНЕ на ГЛАДКИ, ПРИЛИЗАННЫХ КОСА – Насладете се прави, блестяща и гладка коса с помощта на четка за изправяне на косаНезависимо от това, какъв е вашият тип коса – права, къдрава, вълниста или стегнато навита, – тази гореща четка - идеалният начин да се постигне пряка къдрици, без резба, които сте търсили. ❤ Форма на вълната или мода : искате ли да се увеличи размера и да се превърне или да се създаде директен стил на игла, този утюжок може да отговори на вашите нужди. ❤МОЩЕН, но ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ – Комбинирайте силата на пресата за коса с лекота гребени в един инструмент, меняющем правилата на играта.На суха коса за изправяне на достатъчно един коридор от корените до върховете в бавно или умерено темпо. ❤На ЖЕЛАНИЯ ВИД ЗА НЯКОЛКО МИНУТИ – загрява бързо и равномерно, и можете да настроите температурата на желаната настройка.Това помага за намаляване на укладочную окото два пъти, едновременно с намаляване на риска от увреждане в резултат на прегряване. ❤В МОДЕРНА ОФИС – цифров интерфейс четки с жидкокристаллическим дисплей позволява да се определи точната желаната температура до 450 ° С. най-съвременни технологии с двойна негативизъм помага да се поддържа косата гладка и хидратирана, защото тя задържа влага и plumping.Пресата за коса и ролки 2-в-1, преси за коса twist, професионален утюжок с референдум, регулируема температура, подходяща за всички типове коса, моментално нагряване Категория на продукта : ролкови и директни с двойна употреба се Захранва от източник на топлина Материал проводник керамично покритие Регулиране на температурата 6 сегменти функции : права коса, вътрешна бутон, къдрава коса Подходящ за намокания и сушене е най-доброто време за полагане на 1-2 минути.

R

Продукти в категория