.

.

Дрехи за бременни за радиационна защита MEHAOC, Дрехи за защита от електромагнитни смущения, Проводими /поредица с обратно наклонена черта Защита От електромагнитни ?

Дрехи за бременни за радиационна защита MEHAOC, Дрехи за защита от електромагнитни смущения, Проводими /поредица с обратно наклонена

BGN 0.33
Продукти

★ [Висококачествени тъкани] : Нашите костюми за радиационна защита за бременни жени, изработени от метални нишкиКостюми за защита от радиация меки, дишащи, леки и се отличават с фина обработка.Дори и през лятото ви няма да бъде горещо.Двупластова конструкция защитава по-добре от бременни жени. ★ [Моющийся дизайн] : защитно облекло могат да се перат на ръка, без това да повлияе на антирадиационный ефект, без деформация или избледняване.Забележка : Не изтривайте в колата, да не се излага отбеливанию и сухо почистване.Регулируем колан позволява да се осигури максимален комфорт на ранните и довършителни етапи на бременността. ★ [Защита от радиация] : защита от радиация на 360 °, пълна защита на коремната кухина, защита от радиация и предотвратяване на нанасяне на вреда на човешкия организъм и плода. ★ [Приложими хората] : Экранируйте електромагнитни вълни, генерирани впръскване на оборудване, като компютри, принтери, копирни машини, микровълнови печки и т., Това може да отговори на нуждите на радиационната защита на хора, които често се сблъскват с компютри и бременни жени. ★ [Защитава вас и вашето семейство] : Защитни тъкани ще ви предпази от радиация на повечето домакински уреди, като телевизори, компютри, рутери и мобилни телефони, което ви гарантира сигурна къща и защитава вас и вашето семейство. ★ [Висококачествени тъкани] : Нашите костюми за радиационна защита за бременни жени, изработени от метални нишки.Костюми за защита от радиация меки, дишащи, леки и се отличават с фина обработка.Дори и през лятото ви няма да бъде горещо.Двупластова конструкция защитава по-добре от бременни жени. ★ [Моющийся дизайн] : защитно облекло могат да се перат на ръка, без това да повлияе на антирадиационный ефект, без деформация или избледняване.Забележка : да Не се допуска машинно пране, избелване или сухо почистване.Регулируем колан позволява да се осигури максимален комфорт на ранните и довършителни етапи на бременността. ★ [Защита от радиация] : защита от радиация на 360 °, пълна защита на коремната кухина, защита от радиация и предотвратяване на нанасяне на вреда на човешкия организъм и плода. ★ [Приложими хората] : Экранируйте електромагнитни вълни, генерирани впръскване на оборудване, като компютри, принтери, копирни машини, микровълнови печки и т., Това може да отговори на нуждите на радиационната защита на хора, които често се сблъскват с компютри и бременни жени. ★ [Защитава вас и вашето семейство] : Защитни тъкани ще ви предпази от радиация на повечето домакински уреди, като телевизори, компютри, рутери и мобилни телефони, което ви гарантира сигурна къща и защитава вас и вашето семейство.

R

Продукти в категория