.

.

Балон, Разкрива пола на бебето, балони, за момчета или Момичета със сини и Розови Конфети, Розови и Сини балони, Разкриващ Пола Балон за Детски Рожден Ден, Прекрасна ?

Балон, Разкрива пола на бебето, балони, за момчета или Момичета със сини и Розови Конфети, Розови и Сини балони, Разкриващ

BGN 5.33
Продукти

【Предпоставка включва】 : 1 бр 36-инчов балон, разкриващ пол, 1 опаковка син конфети и 1 пакет розови конфети, 3 бр. розови въздушни кълбо, 3 бр. сини въздушни топка, 1 ролка * лента.Спестете си време в търсене на идеалната декорация за демонстрация на пол, този комплект е идеален за това, за да можете да информира на приятели и роднини, момче имате дете или момиче. 【Създайте впечатление】 : Нашето конфети голям, светъл.По-безопасно, отколкото прах.Добавете стил на вашия празник и накарайте всички да познае, обяви за раждане на детето, докато балона не се спука и конфети няма да се взривят, с участието на пол. 【Лекотата на монтажа】 : няма разочарование и объркване, когато става въпрос за вашия интериор.Черен балон е голям отвор в долната част, просто сложете го в синьо или розово конфети, след това да се напълни с хелий или за въздух. 【Високо качество】 : Нашите балони за демонстрация на пола на детето, произведени от висококачествен латекс, трайни.Балон напълно непрозрачен, което ви позволява да запазите тайната си в тайна до самия край. 【Лесен и сигурен】 : Насладете се на запомнящи се и забавни дисплеи, които позволяват лесно да се разкрие настилки, безопасни за използване на закрито или на открито. 【Предпоставка включва】 : 1 бр. 36-инчов балон, разкриващ пол, 1 опаковка син конфети и 1 пакет розови конфети, 3 бр. розови въздушни кълбо, 3 бр. сини въздушни топка, 1 ролка * лента.Спестете си време в търсене на идеалната декорация за демонстрация на пол, този комплект е идеален за това, за да можете да информира на приятели и роднини, момче имате дете или момиче. 【Създайте впечатление】 : Нашето конфети голям, светъл.По-безопасно, отколкото прах.Добавете стил на вашия празник и накарайте всички да познае, обяви за раждане на детето, докато балона не се спука и конфети няма да се взривят, с участието на пол. 【Лекотата на монтажа】 : няма разочарование и объркване, когато става въпрос за вашия интериор.Черен балон е голям отвор в долната част, просто сложете го в синьо или розово конфети, след това да се напълни с хелий или за въздух. 【Високо качество】 : Нашите балони за демонстрация на пола на детето, произведени от висококачествен латекс, трайни.

R

Продукти в категория