.

.

Табуретка-стремянка с дръжка за по-възрастните хора, Високи легла, Стъпала, Тежкотоварни Метална Табуретка-Стремянка, Поставка за помощ при придвижване, Медицинск?

Табуретка-стремянка с дръжка за по-възрастните хора, Високи легла, Стъпала, Тежкотоварни Метална Табуретка-Стремянка, Поставка за помощ при

BGN 1.33
Продукти

?️【Приставной столче с дръжка】нощни табуретка с една дръжка ще помогне на възрастните хора, деца и бременни жени е безопасно да ставам от леглотоОсигурява подкрепа на хората с увреждания за предотвратяване на падане. ?【Гъвкав дизайн】 С помощта на различни части на продукта, могат да бъдат събрани в три форми.В дръжката и платформа за краката са предвидени регулируеми вентилационни отвори, които могат да се регулират най-удобна височина, в зависимост от вашите нужди. ?【Здрав】 Изработен от ултра силна желязо, издържа на натоварването 400 паунда, което осигурява дълъг живот, деформация и лесен отменя.Това е идеалното ежедневно средство за дома и за открито, като например за спални, кухни, бани и джипове. ?【Безопасна крака】 нескользящее одеяло на платформата за крака и дебели гумени крачета повишаване на сигурността и стабилността.Ръкохватка, покрита с черна пяна и осигурява допълнително сцепление и позволява да се избегне докосването на студен метал за подобряване на комфорта. ?【Многофункционален】 Може да се използва като столче с половини стъпка, регулируема табуретка с по стъпка, столче за легла с една дръжка и т. Помага да се достигне до високо разположени елементи в кухнята, в спалнята или хола.Също така на разположение като офис скамеечки за крака, стол за баня и стол за сядане на открито.Табуретка-стремянка с дръжка за по-възрастните хора, високи легла, стъпала, тежкотоварни метална табуретка-стремянка, поставка за помощ при придвижване, Медицински Регулируема бариатрический табуретка-стремянка за кухня, прикроватной нощни шкафчета, suv, баня - 400 кг Цвят : сив Материал : сверхпрочное желязо Размери : Обща платформа за краката 17,8 × 10,3 × 33,5-41,5 инча, 6,2-8 см Капацитет : 400 паунда ?【Регулируема табуретка-стремянка 3-В-1】 Табуретка NEAUDE step идва с различни детайли, продуктът може да бъде събрана в три форми.В дръжката и платформа за краката са предвидени регулируеми вентилационни отвори, които могат да се регулират най-удобна височина, в зависимост от вашите нужди.Може да се използва като столчето с половини стъпка, регламентирана столчето-долното стъпало, столчето-легло с една дръжка и т. Помага да се достигне до високо разположени елементи в кухнята, в спалнята или хола.

R

Продукти в категория