.

.

Детски Умни часовници за момичета и момчета, Часовници за деца 3-12 години, Детска Умен часовник с 24 Уроци игри, Видео-Крачкомер с двойна камера, Музикален будилник, Ф?

Детски Умни часовници за момичета и момчета, Часовници за деца 3-12 години, Детска Умен часовник с 24 Уроци игри, Видео-Крачкомер

BGN 2.67
Продукти

? [Детски смарт часовник с камера с двойна] - Детски смарт часовници подкрепят снимки и видеоТова дава възможност на децата да снимам пейзажи или правите ежедневно селфи по време на пътуване, като им помага да уловим добри моменти в живота.Вашето дете може да гледате видео клипове и снимки с помощта на детски умни часа или прехвърляне на видеоклипове или снимки на вашия компютър, за да се спаси. ?[Умни часовници за деца (с 24 игри) ] - забавления за деца.В детски умни часа има 24 забавни игри.Всички тези игри са интелигентни игри, които може да помогне на децата да развият своите творчески начини на мислене, така че децата да могат да растат в хода на играта.1,5-инчов HD-дисплей, предпазва очите на детето си от нараняване. ?[ Многофункционални детски умен часовник ] - Детски умен часовник е специално разработен подаръци за деца на възраст от 3 до 12 години.Детски умни часовници са оборудвани с всичко необходимо за умни часа . 24 Игри, две камери, запис на видео, музикални плейъри, брояч на стъпки, будилник, калкулатор, календар, 12/24 часа, фенерче, дори смяна на интерфейса часа.Това може да донесе удобство и забавление в живота на децата .Аз мисля, че те определено ще се зарадват на вашите деца!. ⏰[ На времето ] На началния екран часа, ще показва времето, датата и седмица.Часовници подкрепят настройка на алармата, 12/24 часа, хронометър, основния.Притежаването на тези часове може да се разшири представа на детето за времето и развиват способността си за управление на времето. ✅[ Часовник с шагомером и калкулатор] - Автоматично записване на дневните стъпки на вашето дете и изгорени калории, за да ви помогне ясно да се разбере, какви упражнения изпълнява детето.Прекрасен помощник по математика, спестяващ техните усилия и време.Отворени нови светове : детски Умни часовници с две камери. - Използване на : Правете снимки или запишете на видео. - Характеристики на : Предна и задна камера с висока разделителна способност с мощност 200 W с ultrawide зрителен ъгъл 84 °. - Можете да позволите на детето си по правене на снимки така, както той иска, да правите снимки тези снимки, които той иска да напусне, и да ги споделят със своите приятели или родители.

R

Продукти в категория