.

.

RAY STAR 12X120-Инчов Подплата за кухненски шкафове, Моющаяся Подплата за шкаф Без лепило Подплата за чекмеджета от PVC за шкафа, Нескользящая за Баня (Черно цветенце + клет?

RAY STAR 12X120-Инчов Подплата за кухненски шкафове, Моющаяся Подплата за шкаф Без лепило Подплата за чекмеджета от PVC за шкафа,

BGN 12.66
Продукти

?Елегантен дизайн - Отличия, плочки за рафтове между нашите и на другите - това е дизайн на външния видНие ще вземем под внимание нуждите на клиентите в естетиката.Така че, вместо обичайните едноцветни под притурки мислехме за дизайн в европейски стил, използвайте нашия полочный подложка за украса на вашия хладилник, рафтове, кухня, баня с тоалетна. ? Материал PVC - Тези накладки за рафтовете са изработени от PVC материал, който не е адгезивным и нескользящим. Накладки за чекмеджета намалява плъзгане и задръстванията във вашите кутии или на рафтове на гардероба, те държат на лигавицата на повърхността, а също така помагат за предотвратяване на преместване на предмети. ? Детайли подплата за рафтове - Размер на всяка ролка е 12 * 120 инча, ние вярваме, че това е идеалната широчина на рафтове.Освен това лесно да се намали, ако искате да промените размера.Освен това, нашият подложка за рафтове лесно протирается кърпа, тъй като тя е водоустойчив и маслостойкий. ?Инструкции и предпазни мерки - Моля, проверете размери рафтове / кутия / хладилник / шкафчето в банята, преди да се реже подплата рафтове.Уверете се, че той идеално ще се впишат в това място. ? Следпродажбено обслужване - Ние предлагаме най-доброто обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите чрез "Контакти " продавачи".Нашите услуги екип ще ви предостави първокласни услуги, за да помогне за решаване на някои от проблемите. ?Елегантен дизайн - Отличия, плочки за рафтове между нашите и на другите - това е дизайн на външния вид.Ние ще вземем под внимание нуждите на клиентите в естетиката.Така че, вместо обичайните едноцветни под притурки мислехме за дизайн в европейски стил, използвайте нашия полочный подложка за украса на вашия хладилник, рафтове, кухня, баня с тоалетна. ?Елегантен дизайн - Отличия, плочки за рафтове между нашите и на другите - това е дизайн на външния вид.Ние ще вземем под внимание нуждите на клиентите в естетиката.Така че, вместо обичайните едноцветни под притурки мислехме за дизайн в европейски стил, използвайте нашия полочный подложка за украса на вашия хладилник, рафтове, кухня, баня с тоалетна.Подложка за рафтове RAY STAR 12 X120 инча за кухненски шкафове, Моющийся, Не прилипающий Подложка за кабинет, Нескользящий подложка за шкафа от PVC за баня (черно цветенце + клетка).

R

Продукти в категория