.

.

Органайзер за съхранение на скоби за нокти Dongawin за жени, Органайзер за Висящи Щипки за коса, Държач за Щипки за нокти за стени, врати. (лилаво)

Органайзер за съхранение на скоби за нокти Dongawin за жени, Органайзер за Висящи Щипки за коса, Държач за Щипки за нокти за стени,

BGN 5.99
Продукти

филцВисококачествен войлочный материал : Изработени от по-дебел филц с отлична обработка на фуги, няма мирис, е трайна, него не е лесно да се деформира, е безопасна и здрава, него не е лесно да се съборят или износва, може да се използва в продължение на дълго време, което спестява място.Размер : 80x32,5 см / 31,5x12,8 инча. органайзер за женските щипки за коса е лесен за използване и поддържа женски аксесоари за коса организирани и ароматно. (Аксесоари В комплекта не са включени).Притежателят на декоративни щипки за коса : Висящ органайзер за щипки за коса подходящ за повечето размери на скоби за момичета или други аксесоари за коса, поддържа чистота и ред в стаята, която добавя топлина и сладкиши за украса на вашия дом.Лесно да се събере и организира : Фиби за коса с нокти за жени, органайзер за съхранение, лесно и удобно да се събират, лесно можете да изберете аксесоари за коса.Просто закрепете всяка закачалка във всеки ред и ще я закачите на врата, стена или шкаф с помощта на двойно въже.Чудесен избор за подарък и украса : Този висящ титуляр за коса с нокът е много сладък.Чудесен подарък за приятелка, момиче, дама, майка си, жена си, на Коледа, семейна снимка или празник!.Изработени от по-дебел филц с отлична обработка на фуги, няма мирис, е трайна, него не е лесно да се деформира, е безопасна и здрава, него не е лесно да се съборят или износва, може да се използва в продължение на дълго време, което спестява място.Размер : 80x32,5 см / 31,5x12,8 инча. органайзер за женските щипки за коса е лесен за използване и поддържа женски аксесоари за коса организирани и ароматно. (Аксесоари В комплекта не са включени).

R

Продукти в категория