.

.

Кожен комплект,Mayboos 66шт Кожена Работния Инструмент Професионален Кожен Комплект за Бродерия Кожен Комплект Инструменти с Восъчна Нишка, Шило за мига, Перфоратор з?

Кожен комплект,Mayboos 66шт Кожена Работния Инструмент Професионален Кожен Комплект за Бродерия Кожен Комплект Инструменти с Восъчна Нишка,

BGN 30.33
Продукти

【66 бр практичен набор от инструменти за работа с кожата 】 : Набор от инструменти за работа с кожата включва 6 бр. тренировки за релеф на кожата + 3 бр. пилочки за нокти + 4 бр. перфоратор със зъби + 6 бр. вощеные нишки + 2 бр. шлайфане кръг + 2 бр. дървени който е паркет + 2 бр. ротационен нож + 1 бр. чанта за инструменти + 1 бр. подложка за форми + 1 бр. инструмент за рязане на кожа + 1 бр. нож за източване на кожени кантове + 1 бр. нож за източване на кожата + 5 остриета + 7 бр. 【Набор от инструменти за щамповане на кожата】 : 6 бр. инструменти за щамповане с различна графика.Ясна структура, красива графика и здрави материали могат да отговарят на вашите различни нужди.Лекота на работа при штамповке за начинаещи и професионалисти.Това може да ви помогне да украсят своя колан, портфейл, калъф за ключове и т. 【да държиш всичко в ред】 : Нашите кожени работни инструменти в солидна джоба с цип разполагат с множество отделения за всичко, така че можете лесно да намерите това, което търсите.Лесно можете да довърши работата си с кожата, без да изпитват проблеми с инструменти за съхранение. 【Трайно най-високо качество】 : Всички инструменти на нашия комплект за шиене от кожа са направени от материали от най-високо качество.Да ви осигури по-дълъг и задоволителен потребителски опит.Освен това, нашите аксесоари за бродерия са напълно безопасни в ръцете си.Купи с увереност.Набор от инструменти за работа с кожата отговаря на основните нужди на процеса на производство на изделия от кожа със собствените си ръце, а също така е богата и дълголетие. 【Лесно е да започнете да си кожевенное занаят】 : Това е един добър набор от инструменти, за начинаещи, опитващи се да се получи достатъчно инструменти за самостоятелна работа от кожата, който може да задоволи основните си нужди в кожевенном занаят, дрехи, портмонета, платно, тесьме, яке и т., Можете също така да готвя тази кожа, определени като продукти за приятелите си, на съпруга, членове на семейството, занаятчия, който обича да работи с кожата или произвежда изделия от кожа със собствените си ръце. практичен набор от инструменти за работа с кожата 】 : Набор от инструменти за работа с кожата включва 6 бр. тренировки за релеф на кожата + 3 бр. пилочки за нокти + 4 бр. перфоратор със зъби + 6 бр. вощеные нишки + 2 бр. шлайфане кръг + 2 бр. дървени който е паркет + 2 бр. ротационен нож + 1 бр. чанта за инструменти + 1 бр. подложка за форми + 1 бр. инструмент за рязане на кожа + 1 бр. нож за източване на кожени кантове + 1 бр. нож за източване на кожата + 5 остриета + 7 бр. 【Набор от инструменти за щамповане на кожата】 : 6 бр. инструменти за щамповане с различна графика.

R

Продукти в категория