.

.

Go Ho Мат Крем Лилаво Гел очна линия, Крем очна линия За Грим на Очите, Лъскав Высокопигментированный Матиран Гел За грим на Очите, с Пискюл, Гел очна линия за Жени, 210 Л?

Go Ho Мат Крем Лилаво Гел очна линия, Крем очна линия За Грим на Очите, Лъскав Высокопигментированный Матиран Гел За грим на Очите, с Пискюл,

BGN 2.99
Продукти

【Лекота на управление】- Тя ви позволява да направите молив тънкото или дебелото, леки или дълбоки в съответствие с вашите нуждиПо-горе е представен дизайн на четката, подобен на малка бутилка, много приятен, лесен за използване и удобни переноске. 【Кремаво-лилава гел очна линия с четка】- Виолетов цвят, идеално за ежедневна грим подводкой за очите.Калена гел очна линия "Крем-гел", която позволява лесно създаване на ясни графични линии. 【Мекота и спестява вашето време】 - Безопасни съставки, мек гел очна линия на очите, отличен крем за суха век.Нейната лесно да се нанесе върху кожата и да подводкой за очите, когато искате да. 【Высокопигментированная извод за грим на очите】 - Наситен цвят, водоустойчив и не се разпространява, цвят пада плавно. 【Обърнете внимание на начина на прилагане на】 - Благодарение на крем-гелевой текстура средство е много меко и с висока пигментация.Използвайте четката, за да контролира дебелината на очна линия.Тънък слой лесно изсъхва и лесно размазване.Ако тя е прекалено гъста, се изисква време за съхнене, както и за да придава водоустойчивост и защита от петна след изсъхване.Този гел очна линия на очите има приятен цвят.Това е най-добрият подарък за вашето семейство или приятели. Высокопигментированная формула за даване на век най-ярко вид. Позволява подводке се плъзгат по нежна кожа, не издърпване на клепачите. Този гел очна линия лесно изсъхва, е водоустойчив и устойчив на размазыванию. Тази гел очна линия прави линия е толкова гладка, че изглежда, като че ли цяла вечност, прекарано пред огледалото. В горната част е изобразен дизайн на четката, подобен на малка бутилка, много приятен, лесен за използване и удобни переноске.

R

Продукти в категория