.

.

Advanblack x XBS Подбран по цвят 2 ЕЛЕМЕНТА Седалките шестоъгълник 8 Решетки за високоговорители, Подходящи за Harley Touring Капачки седла, чанти Покриване на туристически паке?

Advanblack x XBS Подбран по цвят 2 ЕЛЕМЕНТА Седалките шестоъгълник 8 Решетки за високоговорители, Подходящи за Harley Touring Капачки седла,

BGN 74.13
Продукти

Професионалист в предоставянето на разширени седла, чанти, долните обтекателей и туристически пакети в тонПридайте на вашето мотора този цвят, който заслужава.Намерете подходящите резервни части за велосипеда в нашия магазин.Лесна инсталация.Обзавеждане е включено в комплекта на доставката.HEX използва хубава схема във вид на пчелни клетки, който създава чиста, культовую, но в същото време изисканата атмосфера.Точност ABS-пластмаса, хвърли под налягане. Боядисана в фабрично цвят.Боен кораб Сив цвят. Може да вдигне повече от 80 цвята, можете да изберете цвят, подходящи за вашия мотора.Шестоъгълник 8-инчов решетки за високоговорители, Подходящи за капак на туристически пакет с два високоговорителя Advanblack, 8-инчов капаци за високоговорители Saddlebag.Материал ABS-пластмаса : Прецизионное леене под налягане.HEX използва хубава схема във вид на пчелни клетки, който създава чиста, культовую, но в същото време изисканата атмосфера.Идва в двойка с фитинги в комплекта. - Ние представяме ви първата съвместна работа Advanblack и XBS Customs - шестостенен решетки за високоговорители. - Брайън, собственик на XBS Customs, е любител на опаковката и опитен дизайнер продукти с уникален вкус към стила. - Сътрудничество с Брайън, ние се надяваме да се отбележи и покаже уникалността на нашите местни дизайнери.

R

Продукти в категория