.

.

Западна Тюркоаз Селски Стена Фермерска къща от Цветя Далия, Синя, Бяла и Сива Завеса За Душ, Комплект Завеса за душ селското стопанство Маргаритка, Пролетни Селски ?

Западна Тюркоаз Селски Стена Фермерска къща от Цветя Далия, Синя, Бяла и Сива Завеса За Душ, Комплект Завеса за душ селското

BGN 11.99
Продукти

【Списък от аксесоари】Стоки включват дървена завеса за душ фермерска къща от 69 "x 72" и 12 пластмасови куки 【HD печат】 Този селски реколта завеса за душ с помощта на дигиталния печат HD, фигура изискан, лесно се износва, не е лесно да избледнява, изискан дизайн на изделия ще запази ви щастливо и отпуснато настроение по време на къпане. 【Мультисценарный】 набор от завесата за душа в стил кънтри може да се използва не само в банята, но и като завеси, гоблени, тъкани за пикник и т. 【Грижа за продукта】 Завеса за душ от полиэстеровой тъкани се препоръчва да се мият в топла или студена вода.Не използвайте белина, за да се избегне. 【Следпродажбено обслужване】 ви Обещава, че ако нашите завеси за баня не ще могат да отговарят на вашите нужди, ние можем да осигурим пълно възстановяване. 【Списък от аксесоари】Стоки включват дървена завеса за душ фермерска къща от 69 "x 72" и 12 пластмасови куки. 【HD печат】 Този селски реколта завеса за душ с помощта на дигиталния печат HD, фигура изискан, лесно се износва, не е лесно да избледнява, изискан дизайн на изделия ще запази ви щастливо и отпуснато настроение по време на къпане. 【Мультисценарный】 набор от завесата за душа в стил кънтри може да се използва не само в банята, но и като завеси, гоблени, тъкани за пикник и т. 【Грижа за продукта】 Завеса за душ от полиэстеровой тъкани се препоръчва да се мият в топла или студена вода.Не използвайте белина, за да се избегне. 【Следпродажбено обслужване】 ви Обещава, че ако нашите завеси за баня не ще могат да отговарят на вашите нужди, ние можем да осигурим пълно възстановяване.Ярки цветове и различни модели могат да създадат имате различно настроение.Различни размери могат да задоволят нуждите на повечето бани.Ние държим на високото качество на нашата продукция в продължение на много години.Можете да навигирате с лекота, ние се надяваме да ви помогне да създадете своя собствена уникална атмосфера, малко като промените си.Придайте на вашата завесите за душ елегантен и изискан външен вид, като стаята си нотка на елегантност - защитен слой защитава личните си данни, както и баня от водни петна и разводите.Неговият мек материал, чист дизайн, с елегантен подарък панделка - един чудесен подарък за близки и приятели.

R

Продукти в категория