.

.

ZYYWX 3D Стикер на стената със защита от сблъсък за детска стая, Водоустойчив полиуретанова Самозалепващи Мека Стенни панела (Цвят: A6, Размер: 180x50x3 см)

ZYYWX 3D Стикер на стената със защита от сблъсък за детска стая, Водоустойчив полиуретанова Самозалепващи Мека Стенни панела (Цвят:

BGN 2.33
Продукти

▶ 3 D тапети : Произведени от екологично чисти изкуствена кожа, высокоэластичной гъба и чиста долната плочаСтикери за стена са много меки.Той има добър ефект за намаляване на шума, висока еластичност, водонепроницаемостью и лесен за почистване.Триизмерно меко украса на чанти за предотвратяване на сблъсък на децата и защита на членовете на семейството. ▶ Стикери за стена за декорация на дома : декоративна тухлена стена от мека пяна 3 D, красива, безопасна, екологично чиста, звукоизоляционная, предотвращающая сблъсък, безопасна за децата по време на игра. ▶ Декорация на стените със собствените си ръце : Декоративни тапети може да се използва за стъкло, дърво, мрамор, плочки, стенни покрития и т. Лесно се поставя и отстранява, така че можете да украсят стаята така, както ви харесва. ▶ Стикери за стена със защита от сблъсъци, подходящи за домове, офиси, училища, магазини, кафенета, барове, ресторанти, етикети, детски площадки и т. ▶ Лесно се поставя, само на ръка, никакви допълнителни инструменти не се изисква.Без много усилия и разходи можете да украсите дома си тази цветен стикер на стената. ▶ 3 D тапети : Произведени от екологично чисти изкуствена кожа, высокоэластичной гъба и чиста долната плоча.Стикери за стена са много меки.Той има добър ефект за намаляване на шума, висока еластичност, водонепроницаемостью и лесен за почистване.Триизмерно меко украса на чанти за предотвратяване на сблъсък на децата и защита на членовете на семейството. ▶ Стикери за стена за декорация на дома : декоративна тухлена стена от мека пяна 3 D, красива, безопасна, екологично чиста, звукоизоляционная, предотвращающая сблъсък, безопасна за децата по време на игра. ▶ Декорация на стените със собствените си ръце : Декоративни тапети може да се използва за стъкло, дърво, мрамор, плочки, стенни покрития и т. Лесно се поставя и отстранява, така че можете да украсят стаята така, както ви харесва. ▶ Стикери за стена със защита от сблъсъци, подходящи за домове, офиси, училища, магазини, кафенета, барове, ресторанти, етикети, детски площадки и т. ▶ Лесно се поставя, само на ръка, никакви допълнителни инструменти не се изисква.Без много усилия и разходи можете да украсите дома си тази цветен стикер на стената.

R

Продукти в категория