.

.

Кофа за боклук LODLY, Боклук Чанта За Съхранение на Дома, Креативна Хол, Спалня, Кофа за Боклук, Куха боклук За Съхранение на отпадъци (Цвят: C)

Кофа за боклук LODLY, Боклук Чанта За Съхранение на Дома, Креативна Хол, Спалня, Кофа за Боклук, Куха боклук За Съхранение на отпадъци

BGN 0.33
Продукти

✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръцеТип : Кофа за съхранение. ✘ Без допълнителен натиск, и му може леко да се инсталира, не заема място на стените, в ъглите или до мебели. ✘Е удобно кошче за боклук, защото не е нужно да се притеснявате за това, за да отворите капака, дори когато сте пълни ръце.Тип : Кофа за съхранение. ✘ Без допълнителен натиск, и му може леко да се инсталира, не заема място на стените, в ъглите или до мебели.Стил : Без капачки Конструкция : постоянна Характеристика : Екологично чист материал : PPType : боклук бакFeature1 : екологично чист feature2 : за многократна употреба feature3 : Множество на функцията : кош за отпадъци.

R

Продукти в категория