.

.

Големи Необработени Кристални камъни от флуорит SigMntun, 4 бр., само 13 грама - качество, клас А +, Натурални и Необработени Камъни - Изцеление, Балансиране на чакрите, Мед?

Големи Необработени Кристални камъни от флуорит SigMntun, 4 бр., само 13 грама - качество, клас А +, Натурални и Необработени

BGN 3.99
Продукти

【Автентични кристали флуорит】 Опаковката съдържа 4 камък, с общо тегло 13 грама, всеки камък тежи средно около 3,3 унцииТе са 100% натурални, непреработени, което гарантира най-високо качество и истински лечебни свойства. 【Качество клас А + за оптимално изцеление】 Нашите кристали флуорит са с най-високо качество, клас А +, осигурявайки максимална ефективност за лечение, балансиране на чакрите, медитации и практики по рейки.Големия им размер ги прави идеални за демонстрация или украса на дома или офиса ви. 【Естествено решение за цялостен лечебен】Кристали флуорит - това е естественото решение за цялостен лечебен, предлагайки да се отървем от стрес, тревожност и негативна енергия.Те също са известни с това, че увеличават яснота на ума, креативност и концентрация, както и да допринесе за духовното израстване и просвещението. 【Универсално приложение】 Нашите кристали флуорит са универсални, можете да ги използвате много различни начини, като носят със себе си за изцеление в движение, използват по време на медитация, се прилагат за чакрам за балансиране или е поставен у дома или в офиса си, за да им е естетическа красота. 【Идеален подарък】 Нашите кристали флуорит ще се превърне в идеален подарък за всички, които се интересуват от естествено изцеление, колекциониране на кристали или духовността.Това е идеален подарък за рождени дни, празници или друго специално събитие.

R

Продукти в категория