.

.

Автомобили FM/AM Антена Скрито Лепкава Определяне на Кръпка-Антена Антена за Автомобил Suv Камион Стерео Радио Приемник Скрито Предното Стъкло на Автомобила, Мотоцик?

Автомобили FM/AM Антена Скрито Лепкава Определяне на Кръпка-Антена Антена за Автомобил Suv Камион Стерео Радио Приемник Скрито Предното

BGN 7.79
Продукти

Автомобилна антена, предназначени за подобряване на нивото на сигнала, увеличаване на ефективното разстояние на рецепция, намаляване на шума, повишаване на разделителна способност на приемане и чувствителностРаботна честота : FM 80 Mhz-108 Mhz, AM 520 khz-1710 khz. Дължина на кабела прибл. Тази скрита мини антена, малка и изящна, тя е лесно да се съберат, просто махнете отметката от самозалепваща се лента, я залепете директно върху предната или задната страна на предното стъкло.Отличен заместител на оригиналната автомобилната антена.Универсална антена, подходящ за автомобил, превозно средство, камион, лодка и т., която е съвместима с вашия автомобил стереоприемником media head unit, стереоприемником за морски лодки. Рум-100% удовлетвореност, обещание да изпрати в продължение на 3-5 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим професионална подкрепа и най-доброто обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Автомобилна антена, предназначени за подобряване на нивото на сигнала, увеличаване на ефективното разстояние на рецепция, намаляване на шума, повишаване на разделителна способност на приемане и чувствителност.Работна честота : FM 80 Mhz-108 Mhz, AM 520 khz-1710 khz. Дължина на кабела прибл. Тази скрита мини антена, малка и изящна, тя е лесно да се съберат, просто махнете отметката от самозалепваща се лента, я залепете директно върху предната или задната страна на предното стъкло.Отличен заместител на оригиналната автомобилната антена.Универсална антена, подходящ за автомобил, превозно средство, камион, лодка и т., която е съвместима с вашия автомобил стереоприемником media head unit, стереоприемником за морски лодки. Рум-100% удовлетвореност, обещание да изпрати в продължение на 3-5 дни.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим професионална подкрепа и най-доброто обслужване на клиенти в рамките на 24 часа.Характеристики : Универсален AM / FM антена, можете да настроите местоположението на антени за най-добро приемане.Малък и елегантен, вие може да го прикачите в почти всяко превозно средство.Отлично решение за мотоциклети, лодки, за кемперов, за голф-карти и т. Е скрита вградена мини автомобилна радиоантенна, просто изхвърлете грозна антена и инсталирайте тази класна скрита антена с усилване.

R

Продукти в категория