.

.

LIOOBO Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Настолен Мини Сгъваем Тъп Малък Вентилатор Ръчно Фен Окачен Вентилатор на врата Годишният Охлаждащ Вентилатор за дом?

LIOOBO Преносим Вентилатор Преносим Вентилатор Настолен Мини Сгъваем Тъп Малък Вентилатор Ръчно Фен Окачен Вентилатор на врата Годишният

BGN 3.33
Продукти

Преносим настолен уред с двойно предназначение : той може да бъде оборудван сгъваема поставка, можете да го използвате на открито, както и да поставите на десктопа в колата или в помещение, което е удобно за използванеНосенето на въже : снабден с въже, която можете да окачите на шията.Въжето може свободно да се демонтира и да се установи, че е удобен за носене.Корекция на три кутия : Има три предаване на средна, висока и ниска, за да отговори на различните изисквания на вятъра. за летния дом, офис, на къмпинг, на открито и т. Бесшумность : вградена система за тихи поглъщане може много добре да се намали нивото на шума и да се осигури по-комфортна почивка.Преносим настолен уред с двойно предназначение : той може да бъде оборудван сгъваема поставка, можете да го използвате на открито, както и да поставите на десктопа в колата или в помещение, което е удобно за използване.Носенето на въже : снабден с въже, която можете да окачите на шията.Въжето може свободно да се демонтира и да се установи, че е удобен за носене.Корекция на три кутия : Има три предаване на средна, висока и ниска, за да отговори на различните изисквания на вятъра. за летния дом, офис, на къмпинг, на открито и т. Бесшумность : вградена система за тихи поглъщане може много добре да се намали нивото на шума и да се осигури по-комфортна почивка.Описание на функции - Цвят : Зелен.- Материал : Пластмаса.- Размер : прибл. 18,5x9x2,5 см/7,28x3,54x0,98 см.- Консумирана мощност : 4,5 Вата.- Вход за зареждане : 5 В постоянен ток - 0,8 А (Макс.- Капацитет на батерията : 2000 mah.Преносим настолен уред с двойно предназначение : той може да бъде оборудван сгъваема поставка, можете да го използвате на открито, както и да поставите на десктопа в колата или в помещение, което е удобно за използване.Носенето на въже : снабден с въже, която можете да окачите на шията.Въжето може свободно да се демонтира и да се установи, че е удобен за носене.Корекция на три кутия : Има три предаване на средна, висока и ниска, за да отговори на различните изисквания на вятъра. за летния дом, офис, на къмпинг, на открито и т. Бесшумность : вградена система за тихи поглъщане може много добре да се намали нивото на шума и да се осигури по-комфортна почивка.

R

Продукти в категория