.

.

Toyvian 24 бр. Изтривалка за Бяла дъска, Магнитна Гумичка, Стъклена Дъска, Pizarrones para Niños, Почистващи Маркери За Сухо Изтриване, Стенен Календар, Суха Гума, Дъска За Сухо Из?

Toyvian 24 бр. Изтривалка за Бяла дъска, Магнитна Гумичка, Стъклена Дъска, Pizarrones para Niños, Почистващи Маркери За Сухо

BGN 38.40
Продукти

Гумички за триене ЗА ЧЕРНАТА ДЪСКА, ПУХКАВА - и за мениджъри, преподаватели, студенти, родители и децаБЕСПЫЛЬНЫЙ БЛЕДА ГУМИЧКА - висококачествен материал, който може да бъде безопасен и траен в продължение на известно време.ПРЕЧИСТВАТЕЛ за ЧЕРНАТА дъска WIPER-Широко се използва в училища, домове, офиси, административни сгради, учебни заведения,.ПОЧИСТВАЩА изтривалка за сухо изтриване на МАРКЕРИ-Произведен от висококачествени материали от филц ЕВА, здрав и практичен за по-дълга употреба.УЧЕБНИ ПОСОБИЯ за БРОДЕРИЯ - те са прости по дизайн, но са много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Списък на пакетите 24 x гумички за триене за бяла дъска Особености - Материал : EVA Филцови тъкани детски гумички за триене за бяла дъска - Използвайте висококачествени материали за да се гарантира издръжливост и практичност.Този практичен гумичка за бяла дъска може известно време да ви служи училище гумичка за бяла дъска. - Той е добър помощник за мениджъри, учители, ученици, родители и детска календарната дъски. - Тези гумички за триене за бели дъски могат да се перат, те са удобни за ежедневна употреба.Много удобен за хващане, за фино полиране и липсата на чеп хладно гума. - Той широко се използва в училища, домове, офиси, офис сгради, училища и т., Детски сухи гумички за триене. - Това е не само незаменими продукти в класната стая на училището, но и много често в офиса, у дома и така нататък гумички за триене за черната дъска.Информация за стоки, Магнитни гумички за триене за бяла дъска Тези гумички за триене за бяла дъска, изработени от висококачествен материал, който гарантира дълготрайност и дълготрайна употреба, те са в състояние да изтривате маркери с всякакъв вид бяла дъска, не оставяйки следи от сухо изтриване.календар креда бяла дъска дребна и лека, лесно се съхранява, лесно се избърсват, тя е добре адсорбируется.

R

Продукти в категория