.

.

Куки за Кърпи NINETREX От Полиран Никел Неръждаема Стомана Тежки Модерните Стенни Куки Сребърна Кука за Халат за Баня, Всекидневна Хотелския Стил, Монтиране на 6 бр.

Куки за Кърпи NINETREX От Полиран Никел Неръждаема Стомана Тежки Модерните Стенни Куки Сребърна Кука за Халат за Баня, Всекидневна

BGN 1.00
Продукти

Неръждаема СТОМАНА - Куки за кърпи от полиран никел са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, водоустойчив, устойчив на корозия, по-трайни, отколкото обикновен материалТези куки от полиран никел, за да не оставят следи от пръсти.МОДЕРЕН ДИЗАЙН Декорация куки за кърпи проста, но елегантна, изпълнена в съвременен стил и е подходящ за различни помещения, като бани, спални, дневни, на открито, кални бани, килери, перални помещения и офиси, и т. ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - за стенен куки може да се мотае, дрехи, чанти, чадъри, шапки, палта, бански костюми, халати, кучешки каишки и т., Скритите винтове ЛЕСНА инсталация - Куки, снабдени с всички аксесоари за крепежни болтове и инструкции за монтаж изключително лесни за инсталиране, а скритите винтове прави целия външен вид по-красив.Размер на куката : 0,98 инча (L) X0,98 инча (D) x3,22 инча (H); Закрепени към стената, могат да издържат по-голяма тежест, осигурява по-просторно място за настаняване.Куки са на разположение в черно, сплъстената никелевом, хромированном, злато и сив цветове, както и в различни цветове. 2 Х стенни куката / 4 Х стенни куката / 6 Х стенни куки. 4 X винтове и анкери / 8 X винтове и анкери / 12 X винтове и анкери. 1 Х Шестостенния ключ. 1 X Ръководство за експлоатация. 1 X Малък винт (това е от ключово значение, за да фиксирана кука не мода!).Куки за кърпи от черен / полиран никел/хром / злато.БЕЗОПАСНИ заоблени ръбове позволяват не се тревожи за това, че имате увреждане на ръка.ПРЕДИМСТВО - Сверхпрочный дизайн, удобен и спестяващ пространство.КАЧЕСТВО - Изработен от неръждаема стомана SUS 304, с висока устойчивост на корозия и водонепроницаемостью.ДИЗАЙН - Елегантен и модерен дизайн помага да се намали количеството на пръстови отпечатъци и петна, подходящ за всяко място.ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА : . ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА : .

R

Продукти в категория