.

.

LIUZH 6Led Светлини Тоалетка Сгъване с подсветка За Грим Двустранен Козметични Ръчно Сгъваеми Преносими (Цвят: D, размер: 1)

LIUZH 6Led Светлини Тоалетка Сгъване с подсветка За Грим Двустранен Козметични Ръчно Сгъваеми Преносими (Цвят: D, размер: 1)

BGN 1.33
Продукти

Cosmetic има общо 6 led лампи, срока на експлоатация на всяка от които е 100 000 часаИзползвайте 2 батерии CR2032 с кнопочными елементи хранене 3 пъти на ден, батерия можете да използвате повече от шест месеца.Може да се използва през нощта или в тъмно време, за да отговори на нуждата от своевременно грима. Може да се върти на 180 градуса, лек и компактен, сгъваем вид, удобен за носене, но също така и като фенерче. и идеалният функционален опит, подходящ за различни вас.Cosmetic има общо 6 led лампи, срока на експлоатация на всяка от които е 100 000 часа.Използвайте 2 батерии CR2032 с кнопочными елементи хранене 3 пъти на ден, батерия можете да използвате повече от шест месеца.Може да се използва през нощта или в тъмно време, за да отговори на нуждата от своевременно грима. Може да се върти на 180 градуса, лек и компактен, сгъваем вид, удобен за носене, но също така и като фенерче. и идеалният функционален опит, подходящ за различни вас.Характеристики на продукта.LED с двустранно светоизлучением.Размери на продукта : 70 * 70 * 10 mm. Характеристики батерия : батерия тип дръжки CR2032 * 2. Тегло нето /бруто продукт : 54 g / 60 г. Размери се измерват ръчно, неизбежно възниква грешка в 1-3 см, моля, превалируйте в насипно състояние.Поради различни източници на осветление стрелба ще се наблюдава различна степен на цветовете.Подчинявайки се на истинските неща.Грим естествен и не пресича очите, светлината е пропорционален, мек и не е ослепителна.

R

Продукти в категория