.

.

10 X папки-задължителен за представяне на пейзажна основа размер 11 x 17, червена корица за доклад от древесноволокнистой плочи с метална закопчалка за хартия, за да мо?

10 X папки-задължителен за представяне на пейзажна основа размер 11 x 17, червена корица за доклад от древесноволокнистой плочи с метална

BGN 3.00
Продукти

? СТИЛНО ЗАЩИТЕТЕ ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ — внимателно переплетайте и покрывайте презентации, доклади, ръкописи, предложения или големи документи, изискващи задължително под формата на отрывных листаДвухсекционная капачката плътно притискат материал, намаляване на количеството, и я лесно да се коригира. ? ТЕЖКОТОВАРНИ калъфи ЗА справки Press Guard покритие за печат защитават документите от разкъсвания, смятия и петна.Здрав картон за пресоване, устойчиви на влага и издържа на запазване на важни записи и доклади за безопасност при дългосрочно съхранение. ? ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН — Изглежда обикновен, но в действителност това не е така. Тази книга е за презентации, направени от дебела траен материал, който предпазва страницата от сгъване. ? НАМАЛЕТЕ КОЛИЧЕСТВОТО — Всяка корица на доклада се разширява за увеличаване на обема, а на метална закопчалка с компресор помага плътно опаковката страница с минимален обем, без да се вреди на съдържанието. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО — Произведен от много устойчив на опън 20-точков пресована картон за дълголетие.Здрава и лека, запазва вашите документи живи и здрави след дълго използване. ? СТИЛНО ЗАЩИТЕТЕ ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ — внимателно переплетайте и покрывайте презентации, доклади, ръкописи, предложения или големи документи, изискващи задължително под формата на отрывных листа.Двухсекционная капачката плътно притискат материал, намаляване на количеството, и я лесно да се коригира. ? ТЕЖКОТОВАРНИ калъфи ЗА справки Press Guard покритие за печат защитават документите от разкъсвания, смятия и петна.Здрав картон за пресоване, устойчиви на влага и издържа на запазване на важни записи и доклади за безопасност при дългосрочно съхранение. ? ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН — Изглежда обикновен, но в действителност това не е така. Тази книга е за презентации, направени от дебела траен материал, който предпазва страницата от сгъване. ? НАМАЛЕТЕ КОЛИЧЕСТВОТО — Всяка корица на доклада се разширява за увеличаване на обема, а на метална закопчалка с компресор помага плътно опаковката страница с минимален обем, без да се вреди на съдържанието. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО — Произведен от много устойчив на опън 20-точков пресована картон за дълголетие.

R

Продукти в категория