.

.

10 X папки-задължителен за представяне на пейзажна основа с размери 11 x 17 инча, Синя корица за доклад от ПЛОСКОСТИ с метална стена за хартия със зъби за прецизно подвъ?

10 X папки-задължителен за представяне на пейзажна основа с размери 11 x 17 инча, Синя корица за доклад от ПЛОСКОСТИ с метална стена

BGN 1.00
Продукти

? СТИЛНО ЗАЩИТЕТЕ ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ — внимателно переплетайте и покрывайте презентации, доклади, ръкописи, предложения или големи документи, изискващи задължително под формата на отрывных листаДвухсекционная капачката плътно притискат материал, намаляване на количеството, и я лесно да се коригира. ? ТЕЖКОТОВАРНИ калъфи ЗА справки Press Guard покритие за печат защитават документите от разкъсвания, смятия и петна.Здрав картон за пресоване, устойчиви на влага и издържа на запазване на важни записи и доклади за безопасност при дългосрочно съхранение. ? ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН — Изглежда обикновен, но в действителност това не е така. Тази книга е за презентации, направени от дебела траен материал, който предпазва страницата от сгъване. ? НАМАЛЕТЕ КОЛИЧЕСТВОТО — Всяка корица на доклада се разширява за увеличаване на обема, а на метална закопчалка с компресор помага плътно опаковката страница с минимален обем, без да се вреди на съдържанието. ? ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО — Произведен от много устойчив на опън 20-точков пресована картон за дълголетие.Здрава и лека, запазва вашите документи живи и здрави след дълго използване.Корица за доклада Pressboard с катарама от Ring Биндер Depot (10 x, синьо) Капаци за презентации Pressboard са идеални за дълготрайно съхранение на важни документи.В него има решение за всичко - от професионални презентации на клиенти, заявки, търговски предложения и официални презентации до ежедневните бизнес вътрешни срещи, актуализации на проекта или учебни материали и ресурси за съхранение на данни.Тези здрави капаци за доклади на прес-карти, изработени от 20-точкови оригиналните прес-картон.Закопчалката надеждно улавя тънки или дебели документи, помагайки на тази корицата лесно се оформя и да лежи точно.Капаци за представяне на прес-карти са направени над 50% от вторични суровини и 30% от материали, подходящи за консумация, която осигурява удобно решение за съхранение.С В А Т А Та За У Ш И Л Б Г Д Т ? Технически характеристики на продукта : Състояние : 100% чисто ново Размер : 11 "x 17 см Цвят : син Помещение и включва : 10 броя капаци за справки Pressguard с цип ? ПРЕДИМСТВА на продукта : ✔️ Корица от две части, с метална закопчалка за прецизно подвързване доклади, предложения, преписи или на всякакви други документи.

R

Продукти в категория