.

.

Angoily 50 бр. Прозрачна стойка За Кутии с Шоколад Пластмасови Кръгли Държачи За Шоколад Опаковки За Бонбони Калъф За опаковане на Бонбони Поставка за Цветя за Рожден Д?

Angoily 50 бр. Прозрачна стойка За Кутии с Шоколад Пластмасови Кръгли Държачи За Шоколад Опаковки За Бонбони Калъф За опаковане на

BGN 8.32
Продукти

Кутия за опаковка на шоколад Добра производителност и практичен прозрачен кръг титуляр за шоколад се различава изискан стил, уникалност и красотаКутия за опаковка на шоколад Креативен и нежен външен вид и практичен дизайн, чудесен и приятен прозрачен държач за вашия шоколад и цветя.Кутия за опаковка на шоколад е Изработена от пластмаса, сигурно и отлично, практично и красиво за опаковане на шоколад.Кутия за опаковка на шоколад, Отделно опаковки за шоколад от раскатки, това удобно и лесно за използване.Кутия за опаковка на шоколад през Цялата титуляр за шоколад, лек и компактен, удобен за използване, лесно се съхраняват и пренасят със себе си.Описание Прозрачен Държач кутии за шоколад Пластмасови Кръгли Държачи за шоколадови конфетных Оберток Калъф за опаковане на Бонбони Поставка за цветя за рожден Ден, Сватба.Характеристики - Размер На : / 1. 57 инча;- Цвят : прозрачен.- Материал : Пластмаса; Опаковка включва 50 прозрачни притежателите на шоколад.

R

Продукти в категория