.

.

Масажен Инструмент Таня Крис Gua Sha, 4 бр. Инструмент за грижа за лицето Gua Sha, Дъска Guasha за СПА-Акупунктурной терапии с техники на граничната точка на точка (Черен)

Масажен Инструмент Таня Крис Gua Sha, 4 бр. Инструмент за грижа за лицето Gua Sha, Дъска Guasha за СПА-Акупунктурной терапии с техники на граничната

BGN 7.00
Продукти

Магията на Ориента : Инструменти Гуа ша са предназначени за подобряване на общото благосъстояние на организма, подобряване на микроциркулацията на кръвоносните съдове на лицето, увеличаване на притока на кръв, лимфа и течности на организмаЩе ви направи по-малко стрес, по-концентриран, вие ще изглеждате добре, се чувствате енергични и здрави.Отличен материал : Скребковый масажен инструмент Gua sha е изработен от висококачествено стъкло, съдържащи полезни минерали за красота на кожата и здравето на тялото.Е здрава, много лесно за отглеждане, не съдържа статични смущения.Грижа за цялото тяло : Буркан Gua Sha tools чудесно за шията, лицето, задната страна на четката, китките, раменете и краката.Предлагаме ви най-пълен курс масаж.Мультиформы : 4 бр. инструменти Gua Sha различни форми, подходящи за различни части на тялото, осигуряват ултра гладко усещане за докосване, което никога няма да нарани кожата.Идеален подарък : Изискана опаковка в кутия.Нефритови инструмент гуа ша - най-добрият подарък за Коледа, рожден ден, ден на майката, ден на Св. Валентин, ден на труда.Дайте подарък, който е изключително практични, но в същото време не се скоро забудется!.

R

Продукти в категория