.

.

Healeved Чанта За съхранение на Хигиенни Кърпички Мъкна Поставяне Органайзер Холщовая Чанта За Съхранение на Мультитул Портфейл Чанта За Хигиенни Кърпички Притежате?

Healeved Чанта За съхранение на Хигиенни Кърпички Мъкна Поставяне Органайзер Холщовая Чанта За Съхранение на Мультитул Портфейл Чанта

BGN 2.33
Продукти

ПлатноЕднократна чанта за съхранение : Тези практични чанти за съхранение на малки и портативни, вземете ги и ги използвайте по всяко време.Косметичка : Малки торбички с цип, които са надеждно закотвени си неща, по-добре, отколкото копчета.Чанти за хигиенни кърпи / хавлии : Многофункционално съоръжение за съхранение, може да се използва за съхранение на дребни предмети, ключове, хигиенни кърпички и т., Менструални : ДИЗАЙН на цип е много удобно отваряне и затваряне, и вие можете лесно да приемате нещата от тази малка чанта за съхранение.Чанта за хигиенни кърпички голям капацитет : Тези чанти за съхранение на хигиенни кърпички, подходящи за студенти, жени, офис служители и т. Предпоставка включва 2 x калъфи за съхранение Характеристики -Цвят : Многоцветен Чанта за хигиенни кърпички с голям капацитет -Размер : около 11,50 X11,50 X2,00 см /4,52 X4,52 X0 текстилен чанта за хигиенни кърпи. -Материал : Холщовые приказно чанта за съхранение - В чанти използва текстилен материал премиум-клас, удебелена плат, здрави и трайни чанти за съхранение на хигиенни тампони. - Тези чанти за съхранение на хигиенни кърпички, подходящи за студенти, жени, офис служители и т., Държач за тампони. - Благодарение на прекрасния материал и качество на производство, те могат известно време да ви служи торби за съхранение. - Многофункционално съоръжение за съхранение, може да съдържа малки предмети, ключове, хигиенни кърпички и т. Малка чанта за антични неща. - Изящна изработка, чист линия, прекрасни модели, интересни и креативни, практични и удобни калъфи за подложки за хранене.Информация за стоки, Хигиенична салфетка Вие все още търсите изискан и практически пакети за хигиенни кърпички?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти!Изработени от високо качество на тъканта на материала, тези калъфи за хигиенни кърпички са трайни и които да служат дълго време. калъф за хигиенни тампони, който заслужавате!.

R

Продукти в категория