.

.

Четка за гелевой лайнер Tootloo Professional High PRO с черна четка 6-3 / 4 с черна дървена дръжка. За сенки за очи, руж, прах, тонален крем и устните. (Бял)

Четка за гелевой лайнер Tootloo Professional High PRO с черна четка 6-3 / 4 с черна дървена дръжка. За сенки за очи, руж, прах,

BGN 1.33
Продукти

ПРОФЕСИОНАЛЕН гел очна линияТази четка е опакован в индивидуална пластмасова обвивка, за да се поддържа четка чисти и да се избегне замърсяване.Нашите професионални четки за грим са предназначени за безпогрешно нанасяне на различни козметични средства, като на течности, кремове и прах. Материал : Синтетична волосяная косъм, с дървена дръжка и алуминиева втулка.Дължина : 6-3 / 4" дължина (17,145 см).Четка за грим търговска марка Tootloo, специално разработена с мека и копринена на допир четина, благодарение на която жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия начин.Тази козметична четка чисто нов и е изработен от висококачествен материал.Гаранция за връщане на парите, ако не сте напълно удовлетворени.Тази пискюл за грим е на разположение в 3 различни цвята (черно, бяло и лавандовом) и е с една дръжка за лесно използване, както четината с висока плътност не сменяне на перата.Четка за грим Tootloo са необходими не само за професионалисти, но и за домашни потребители, начинаещите учат грим, и това е идеален подарък за някой специален.Тази пискюл за грим съдържа : 1) PRO Gel liner четки Четка с черна четка 6-3 / 4"дръжка.

R

Продукти в категория