.

.

Червило Xiahium 12 цвята, Мат Velvet молив за червило с Безплатна острилка ви, Водоустойчиви, Устойчиви Не Выцветающая Червило за молив за устни, Подходящ за подарък на дам?

Червило Xiahium 12 цвята, Мат Velvet молив за червило с Безплатна острилка ви, Водоустойчиви, Устойчиви Не Выцветающая Червило

BGN 0.33
Продукти

?【Червило Crayon】 - устойчиви высокопигментированная формула, която е удобна при нанасянето на грим и незабавно създава лека высокопигментированную воалОбогатена с кондиционирующими компоненти за устни, тази устойчива червило-молив запазва устните меки и хидратирана, помага за предотвратяване на сухота. ?【Лесно се нанася】 Той идва с висококачествена острилка ви, която помага да се задържат на върха на молив сверхточным и лесно да се плъзга всеки път!Устойчиви, не е лепкава, постоянно овлажняване, не выцветающие, тези матово червило ще придадат на устните зашеметяващ външен вид. ?【Матиран гланц за устни Lip liner четки】 - матиран Изключително, уникално бархатистое покритие, наситен цвят и гладко нанасяне, което трае до 24 часа и не подлежи на прехвърляне.Тази высокопигментированная matte карандашная червило пада точно и се предлага в няколко сверхнасыщенных нюанси. ?【Натурална формула】 - Изработени от естествени съставки, за всички типове кожа, включително и чувствителната.Благодарение на матирано помадам отлично качество, те са много пигментированы и имат продължителен ефект.Тези молив за устни може да се използва не само за даване на форма на устните, но и като основен слой или червило. ?【Подходящ за множество случаи】- Елегантен, изискан, елегантен, лек тип за устни, подходящ за всички сезони, особено за офиса, срещи, шопинг, на летните събирания с приятели.Това е много проста, много е красива и удобна за употреба колекция грим за устни.Независимо дали е за ежедневно пътуване до работа или срещи, пазаруване и срещи са много подходящи. ?(〃'▽'〃) Здрасти, Приятел, Добре дошли в моя топъл малък магазин!Ние ще направим всичко възможно, за да ви е задоволителен опит пазаруване! ?Пожелавам ви приятно пазаруване, ние ви предлагаме разнообразие от различни видове стоки, може да се има доверие, ще получите всичко, което желаете! ?Ако имате някакви въпроси.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще ви предложим най-добрите ни услуги. ❤Информация : име на продукта : червило Crayon Тегло : 11 грама Размер : 11,2 * 1,5 см, Брой : 1 червило Срок на годност : 3 години от Продукти включва : 1x червило.

R

Продукти в категория