.

.

4 БР. Красиви нощни лампи, Детски нощна светлина във формата на сърце с датчици за осветление, Автоматичен сензор от здрач до зори, Мека топла бяла светлина, Идеална ?

4 БР. Красиви нощни лампи, Детски нощна светлина във формата на сърце с датчици за осветление, Автоматичен сензор от здрач до зори, Мека

BGN 7.00
Продукти

? Лека нощ с вградена технология за определяне на светлината, той се включва автоматично в здрач и се изключва на зазоряване ? Е изработен от висококачествена ABS-материал, е водоустойчив и устойчив на падане, е мека приятна светлина е удобно и лесно предизвиква сънливост. ?Допълнителни нощни осветителни тела са с компактни размери и приятен външен вид.Аз ще ви придружава цялото си сърце. ? Лека нощ, малък и изящен, за да привлече вашето внимание.Когато се свързвате към всеки стандартен контакт той не ще загораживать втора контакта. ? Идеалният детски лека нощ за детски стаи, хол, нощно осветление в банята, стълбищните лампи и така нататък. ? Хубава лека нощ-свързвайте към стената, когато се използва, тогава ще можете да се насладите на ярка светлина през нощта. ? Сензор за осветление - осветление за топли цветове, ще се включи автоматично при настъпване на тъмнината и изключване на дневна светлина. ?Стандартна розетка - те не блокират други контакти, да ги яркостта може да се регулира в съответствие с околното осветление. ? Малка мощност-Radiate по-топло и ярко сияние, освещайте коридора, той също така е идеален за прикроватной нощни шкафчета / баня / кухня, когато трябва да ставам посред нощ! ?Характеристики : 1. Тъй като става по-леки, те автоматично се плъзга. Приложим за детската стая, в коридора, спалнята, банята, хола, на открито и т. Той е идеален за семейства с възрастните хора и децата от дома. максимална консумирана мощност нощни лампи само 0,5 Вата, което ще ви помогне да спестите енергия и пари. Лека нощ компактен размер и лесно, сензор за околната светлина работи, и по време на употреба може да се остави 2-та контакта свободна за други устройства. ? Технически характеристики : Име на продукта : сладък лека нощ.Цвят : бял, жълт, син, розов) Стил : управление на осветлението Размер : 7 * 8 * 5 cm Тегло : 0,038 кг Мощност : 0,5 Вата съдържание на Пакета : 1 * нощна светлина.

R

Продукти в категория