.

.

Череп на Луната Готически за Мото G Stylus 5G 2021 Чанта-портфейл с Притежателя на лични карти Слот флип-надолу Задвижваната Двуслойни Таен джоб Отзад Лека Броня от TPU Защ?

Череп на Луната Готически за Мото G Stylus 5G 2021 Чанта-портфейл с Притежателя на лични карти Слот флип-надолу Задвижваната Двуслойни Таен

BGN 2.67
Продукти

[Съвместима модел] : Чанта-портфейл е предназначен само за Motorola Moto G Stylus 5 G 2021, не е съвместим с други моделиМоля, въведете модела на вашия телефон, преди да купите. [Калъф-стойка за кредитни карти] : Този калъф за Мото G Stylus 5 G 2021 г. съобщение със скрита държач за карти-портмонета позволява удобно съхраняване на до 4 карти за идентификация на размера, като например кредитни карти, шофьорска книжка, карта за метро и т., както и пари в брой. [Дизайн панти капак] : Този калъф за карта е снабден с панти като, за да се скрие карта вътре в джоба.Лесно се отварят и затварят, но той не се отваря сам по себе си, без допълнителни усилия.Вашите карти или сгънати банкноти, скрити, и им е трудно да забележите, че е много безопасно и удобно. [Двуслойни за допълнителна защита] : Този страхотен калъф за Мото G Stylus 2021 5 G е изработен от мек TPU вътре, околните ръбове на телефона, ефективно поглъщане на удари, особено дебели по четирите краища.Здрав външен корпус PC осигурява допълнителна защита и елегантен външен вид.Освобождаване рамка защитава екрана на телефона и на обектива на камерата от нараняване. [Добре изглеждащ потребителски модел] : Елегантен дизайн с множествен избор на цветя за украса на вашия moto G Stylus 5 G 2021 и осигуряване на защита превръща вашия телефон в лъскава, хубава нов аксесоар.

R

Продукти в категория