.

.

Четка за грим 12 бр. Комплект четки за грим Голяма Ронлив пудра на прах С високо блясък Сенки за очи на Основата на Контура (Цвят: черен размер: 12 бр.)

Четка за грим 12 бр. Комплект четки за грим Голяма Ронлив пудра на прах С високо блясък Сенки за очи на Основата на Контура (Цвят:

BGN 162.04
Продукти

Комплект четки идва с кожена чанта, която удобно се носят със себе си! всяка четка е опакован в найлонова торбичка.Четки от двухцветного нейлонового косъм, с дървена дръжка.В този комплект четки включва всичко, което ви е необходимо за ежедневния грим.Подходящ за професионална или домашна употреба.Комплект четки идва с кожена чанта, която удобно се носят със себе си!всяка четка е опакован в найлонова торбичка Четки от двухцветного нейлонового косъм, с дървена ручкейэтот набор от четки, която включва всичко необходимо, който се използва за ежедневен грим.Подходящи за професионална употреба или за домашно использованияспецификация : Материал на четките : синтетични косми Брой : 12 бр. Комплект четки за грим Опаковката включва : 1 компл. * четката за грим Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

R

Продукти в категория