.

.

16 Бр. Сменяеми подложки за ушите, плочки за слушалки Powerbeats 1, Powerbeats 2, Powerbeats 3, Безжични стереонаушников Beats от Д-р. Dre, 4 чифта черни и 4 чифта бели (черно-бяло)

16 Бр. Сменяеми подложки за ушите, плочки за слушалки Powerbeats 1, Powerbeats 2, Powerbeats 3, Безжични стереонаушников Beats

BGN 0.33
Продукти

Количество : Само 8 чифта сменяеми ушни накрайници в черен и бял цветове, 6 двойки ушни накрайници под формата на чашата, още 2 чифта ушни накрайници с двойна мембрана, наставка, както е показано на фигура, достатъчно за употребаШирока гама от приложения : тези силиконови дюзи са подходящи за слушалки Powerbeats 1, Powerbeats 2, Powerbeats 3, Beats Wireless Stereo, както и за слушалки Powerbeats Pro. Материал на капака на слушалките : възглавничките са изработени от силикон в различни цветове, за многократна употреба и здрави, еластични, меки на допир и са удобни за уши. Сменяеми дюзи за уши Размер : 4 тип дюзи за уши : малки (11 мм), средни (13 мм), големи (16 мм) и с двоен фланец (12 мм), могат да отговарят на вашите различни нужди.Намаляване на нивото на шума : накрайници за слушалки звукоизоляционная конструкция намалява нивото на шума на околната среда за слушане с висока интензивност, като ви помага да се наслаждавате на музика плавно и естествено.Количество : Само 8 чифта сменяеми ушни накрайници в черен и бял цветове, 6 двойки ушни накрайници под формата на чашата, още 2 чифта ушни накрайници с двойна мембрана, наставка, както е показано на фигура, достатъчно за употреба.Широка гама от приложения : тези силиконови дюзи са подходящи за слушалки Powerbeats 1, Powerbeats 2, Powerbeats 3, Beats Wireless Stereo, както и за слушалки Powerbeats Pro. Материал на капака на слушалките : възглавничките са изработени от силикон в различни цветове, за многократна употреба и здрави, еластични, меки на допир и са удобни за уши. Сменяеми дюзи за уши Размер : 4 тип дюзи за уши : малки (11 мм), средни (13 мм), големи (16 мм) и с двоен фланец (12 мм), могат да отговарят на вашите различни нужди.Намаляване на нивото на шума : накрайници за слушалки звукоизоляционная конструкция намалява нивото на шума на околната среда за слушане с висока интензивност, като ви помага да се наслаждавате на музика плавно и естествено. 8 чифта сменяеми ушни плочки за безжични стереонаушников Powerbeats 1, Powerbeats 2, Powerbeats 3, Beats, също са подходящи за Powerbeats Pro ✔ МАТЕРИАЛИ - Ушни обшивки, изработени са от висококачествен силиконов материал, който блокира външния шум и не влияе на оригиналното качество на звука слушалки-притурки Air Pods Pro.

R

Продукти в категория