.

.

Титуляр таблет за телефон LILANZo за легла, Стойка за таблет за мобилен телефон на бюрото, Регулируема стойка за таблет, Съвместим с iPhone/ iPad/таблета / Samsung / Kindle Fire HD, друг?

Титуляр таблет за телефон LILANZo за легла, Стойка за таблет за мобилен телефон на бюрото, Регулируема стойка за таблет, Съвместим с iPhone/

BGN 1.00
Продукти

【Поставка за таблет и притежателя на телефона】 : Гъвкава мързелива поставка за таблет и държач за телефон LILANZo специално разработен, за да освободи ръцете сиПоставка ви позволява да гледате телевизия или филми, в легнало положение на леглото, на дивана или във ваната, и ще можете по-свободно да се радват на живота.Настолна поставка за телефон подходящ за професионален блогър, влиятелни човек, подкастера знаменца за директно излъчване за красота, храна, изкуство, музика, запис на видео игри в You Tube или Тик Tok.Това е идеалният спътник за легла забавление или работа. 【Широка съвместимост】 : Една скоба за телефон и един клип за таблет основно са съвместими с всички мобилни телефони, планшетами или ipad (2,6 ~ 13,5 инчови устройства).Съвместим с i Pad Mini / Air /Pro, Kindle Fire HD, i Phone, Samsung Galaxy, LG, Мото, Google Pixel, и т. се Основа на каботажните може да бъде надеждно заложена в рамка легла, прикроватной нощното шкафче, на таблата на леглото, нощното шкафче, бюрото, приставном маса, кухненски шкаф и т. 【на Притежателя за определяне срещу притежателя на Gooseneck】 : Професионален притежателя за определяне на LILANZo оборудван ударопрочными пружини, които са по-устойчиви разклаща и предотвратяват увисването, отколкото титуляр за телефон gooseneck, идеална за запис на видео, запис или на работа.Настолна поставка за таблета, стабилна дори при завъртане по хоризонтала на 360°. 【Премия и удобен дизайн】 : Поставка за таблет и телефон LILANZo 2 В 1 позволява определяне на хоризонтално или вертикално положение. 4 скоба за кабели позволяват лесно почистване на мръсни води.Двустранен силиконовата уплътнение много добре предпазва вашите мебели от драскотини.Гъвкави и регулируеми дълъг лост с дължина 30 инча (76,2 см) може да бъде многократно огъване, и му е много лесно да се пренасят в убранном формата. 【Гъвкав ъгъл на наклон и дълголетие】 : Притежателя на таблета LILANZo 6 регулируеми възли, което позволява регулиране на почти един удобен ъгъл, от който се нуждаете.Сверхпрочная стойка за таблет за леглото е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е по-трайна.Амортизирующая пружина прави притежател на настолен телефон изключително устойчив.

R

Продукти в категория