.

.

Ако сте 66 бр. Комплект златни пръстени на юмрук за жени, Реколта Наращиваемые пръстен, Пръстен на пръста си във формата на Змия в стил Бохо, Модерен Комплект пръстен?

Ако сте 66 бр. Комплект златни пръстени на юмрук за жени, Реколта Наращиваемые пръстен, Пръстен на пръста си във формата на

BGN 7.19
Продукти

Заглавие : Златен пръстен за ЖениЦвят : Златен и сребърен.Стил : Бохо и Лесен.Тип : Прост Набор от пръстените. Пол : Жените и подрастващите момичета.Причина : Празничен подарък за рожден ден.За да се запази блясъка на пръстена, моля, не е, свържете се с вода и химически реагенти.Моля, изваждайте си на ринга, когато миете ръцете, или взимате вана.След носенето, моля, внимателно почистете го и го запишете. ❤ Златни пръстени ❤ : Нашият набор от златни пръстени съдържа 66 пръстени, включително и масивни пръстени, пръстени със змии, пръстени с купол, пръстени с печаткой, пръстени с сглазом, пръстен с пеперуди, пръстени с цветя, пръстени с вълните, пръстени със сърце, пръстени с черни камъни и други елементи.Нашият комплект пръстени с различна полагане могат да образуват различен стил, подходящ за дрехи за различни поводи, така че ще можете да се наслаждавате на свежест всеки ден.Цвят на излъчване, съчетава в себе си най-популярен стил, напълно оправдава парите. ❤ Високо качество ❤ : В нашата опаковката на пръстените " се използва технология с висока полиране, те са по-гладки, и повърхността не поцарапает пръстите на краката.Материалът е направен от висококачествена сплав, той е лек и здрав.Той не е тежък за вашите отпечатъци, не съдържа олово и никел, подходящи за различните възрастови стадии. ❤ Различни размери ❤ : Размер на пръстен в нашия набор на пръстените " е посочена на фигурата, а размера на пръстените е от 4,5 до 8, можете да носите в различни позиции на пръстите на ръцете в съответствие с вашите нужди, и можете да го сгънете като съвместно пръстен, да му се даде повече на мода. ❤ Идеален подарък ❤ : Момичета винаги се радват на лъскави неща, това е модерен пръстен - най-добрият избор за мода, стил и богато на номера, подходящ като подарък за рожден ден или празник, приятели, семейства, влюбени и на самите вас. ❤ Следпродажбено обслужване ❤ : Ние обръщаме внимание с потребителското опит на клиента и винаги се стреми да предоставя на своите клиенти ценово-ефективни продукти.ние продаваме и перевозим нашите пръстени чрез .Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, на всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория