.

.

Скъпоценни камъни за лице Премиум-клас, Кристали за очите, Кристали, Бижута за тяло, Самозалепващи Стикер За Грим, Русалка, Аксесоари за Украса на Тялото и дизайн но?

Скъпоценни камъни за лице Премиум-клас, Кристали за очите, Кристали, Бижута за тяло, Самозалепващи Стикер За Грим, Русалка, Аксесоари за Украса

BGN 3.26
Продукти

? Опаковка стикери с кристали : Вие ще получите 6 листа с цветни скъпоценни камъни за очи, лице и тяло, за да създават отличителен дизайн, изобилие от лицето кристали премиум-клас за използване в различни случаи ? Широко приложение : Етикети с кристали за тяло са подходящи за модно ревю на бала, Коледа, фестивали Хелоуин и всекидневния живот, можете да украсите с очите си и минават покрай лицето, на тялото или дори на нокътя, за да привлекат внимание. ? Материал премиум-клас : Бижута за тяло са изработени от страз и акрилни диаманти, са безопасни и трайни, лицевите камъни също могат да се използват повторно, почистете ги, след първата употреба, те могат да се нанесе отново, като използвате лепило за мигли или лепило за тяло. ? Лесна употреба : можете да почистите мястото, което искаше да се прилага, след това извадете етикети и залепени директно за лице или тяло, и накрая, леко се притискат крайни кристали на лицето или тялото си, можете да използвате и лепило за мигли или друга лепило за организма, за повишаване на устойчивостта и да се избегне падане. ? Дали най-красивото момиче на партито : блестящ стикер за лице с кристали гарантирано ще накара всички присъстващи се озадачаващи, тя разпредели вас, тъй като тя искри, когато е осветен. ? Опаковка стикери с кристали : Вие ще получите 6 листа с цветни скъпоценни камъни за очи, лице и тяло, за да създават отличителен дизайн, изобилие от лицето кристали премиум-клас за използване в различни случаи. ? Широко приложение : Етикети с кристали за тяло са подходящи за модно ревю на бала, Коледа, фестивали Хелоуин и всекидневния живот, можете да украсите с очите си и минават покрай лицето, на тялото или дори на нокътя, за да привлекат внимание. ? Материал премиум-клас : Бижута за тяло са изработени от страз и акрилни диаманти, са безопасни и трайни, лицевите камъни също могат да се използват повторно, почистете ги, след първата употреба, те могат да се нанесе отново, като използвате лепило за мигли или лепило за тяло. ? Лесна употреба : можете да почистите мястото, което искаше да се прилага, след това извадете етикети и залепени директно за лице или тяло, и накрая, леко се притискат крайни кристали на лицето или тялото си, можете да използвате и лепило за мигли или друга лепило за организма, за повишаване на устойчивостта и да се избегне падане.

R

Продукти в категория