.

.

Графеновое керамично покритие за автомобили (70 мл) - ??? ???????? ???????? Покритие на детайли на модела повече от 10 години дълготрайна защита - Сверхвысокий блясък, изключит?

Графеновое керамично покритие за автомобили (70 мл) - ??? ???????? ???????? Покритие на детайли на модела повече от 10 години

BGN 43.33
Продукти

???????? ??????? ??????? ??? ???? : Керамичен слой се използва като защитно фолио, което е в състояние да защити лакокрасочную повърхност на автомобила от външни въздействия, да издържа на вода, износване, корозия и замърсяванеВ същото време, към него е добавено графеновое керамично покритие и материал, широко използван в космическата индустрия, която може напълно да изолира боя на купето от въздействието на прах, uv лъчи, масла, азотни и други слой елементи. ???? ??????? : Осигурява твърдост 12 H в продължение на повече от 10 години защита дори и в най-тежки условия.Това няма да се измие, след няколко пранета, да не говорим за първата измиване или душ, който вие ще изпитате. ????? ???? ????? ??? ????? : Crystal графен може ефективно да се увеличи яркостта и твърдост на боядисаната повърхност, благодарение на което можете да усетите сверхвысокий нивото на блясък. ????????? ??????????? ??? ????????? : Графеновое керамично покритие - това е сверхпрочный бариера срещу вода, пътна кал, тиня и нечистотии с превъзходна гидрофобностью и гладкост!Това свежда до минимум проблемите с завихрениями и драскотини по време на почистване и ежедневно шофиране.Страхотен подарък : Графеновое керамично покритие за леки автомобили, специално разработено с помощта на най-модерните налични технологии. ???? ???????? ??????? ??????? ? ?, ??????? ??????? ????? ? ?, ????? ? ?, ????? ? ?, ?????? ? ?. ???????? ??????? ??????? ??? ???? : Керамичен слой се използва като защитно фолио, което е в състояние да защити лакокрасочную повърхност на автомобила от външни въздействия, да издържа на вода, износване, корозия и замърсяване.В същото време, към него е добавено графеновое керамично покритие и материал, широко използван в космическата индустрия, която може напълно да изолира боя на купето от въздействието на прах, uv лъчи, масла, азотни и други слой елементи. ???? ??????? : Осигурява твърдост 12 H в продължение на повече от 10 години защита дори и в най-тежки условия.Това няма да се измие, след няколко пранета, да не говорим за първата измиване или душ, който вие ще изпитате. ????? ???? ????? ??? ????? : Crystal графен може ефективно да се увеличи яркостта и твърдост на боядисаната повърхност, благодарение на което можете да усетите сверхвысокий нивото на блясък.

R

Продукти в категория